Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition)

0solgt!
Spar 34%kr568
kr373,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition) foregår via Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition) (PC) fra kun 373kr

Velkommen til Neighborville, hvor alt er bra. Bortsett fra at en sprø ny bartre konflikt mellom hjerne-mindre og planter er brygget! Hva skal du gjøre-ringe avlinger? Jord plantene dine? Forbered deg på å sparke litt gress i en plante-på-zombie konflikt som vil ta deg til ytterkantene av Neighborville og tilbake igjen.

Tilpass hvert tegn for Battle-bli med i den nyeste blomsten i den eldgamle kampen mellom planter og zombier med 20 fullt tilpassbare klasser ved lansering, inkludert en lagspill klasse for hver fraksjon. Bring de unike evnene til hvert tegn klasse til 6 PvP moduser-inkludert den nye Battle Arena-og oppleve unbeleafable spenningen i kamp.

Venture til ytterkantene av Neighborville-spenningen over Terra har utvidet med 3 fritt streife omkring regioner og en PvE-modus som strekker seg utover byen Neighborville. Lag opp med opptil 3 venner i den sosiale regionen svimmel Park og ta tilbake skremmer Woods, Mount bratt og Neighborville sentrum. Det er vokse tid!

Spill med dine favoritt folk i hver modus-få kontakt med opp til 3 spillere og kjemp deg gjennom blomstrende områder som streifer fritt, eller hopp inn i kampen med opptil 24 spillere i flerspiller på nett over en gigantisk forstads trefning.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition) til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer origin klient.
Bildegalleri Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (Standard Edition)