Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE

Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr146,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE (Xbox Live)

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (alle kapser som er nødvendige) er et helt nytt kamp royal multiplayer shooter, utviklet under veiledning av sjangerenes pioner: Brendan 'PlayerUnknown' Greene. Kom på et fly som en av hundre spillere, slipp på en stor øy, finn våpen og gjør ditt beste for å være den siste som står på et stadigt krympende kart. Har du det som trengs? PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PC) vil teste deg, gjør ingen feil.

Massivt, detaljert kart

I PUBG er kartet et 8x8km-område. Den er full av bosetninger, unike geografiske trekk og en by som er stedet å være når du bestemmer deg for at barnets hansker er slått av. Beundre detaljene som er satt inn for å skape den mystiske øya, men vær forsiktig så du ikke finner deg selv stirrende tomt på severdighetene for lenge, fordi dine fiender ikke vil. Det er et veldig pent sted å dø, og enda vakrere å hevde som en og eneste hersker etter at du har eliminert dine fiender.

Målrettet miljø

PUBG (PC) støtter kamper av enda hundre spillere samtidig. Alle som har som mål å få våpnene før du gjør det, kommer til trygg sone før du gjør det, og dreper deg før du dreper dem. Oppsiden er at du har til og med 99 mål å skyte. Ulempen er: motstanderne dine gjør det også. På en eller annen måte kan det bare være én, så bruk godene du finner og begynn å jobbe for å drepe i alle som står i veien.

Rikelig med utstyr for å finne

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS gjør deg ikke til all-out konflikt tomhendt. Det gjør bare at du finner alt. Du slipper på kartet med ingenting annet enn dine wits og tomme utstyrspor, men i løpet av få minutter kan du være den dårligst søte sønnen til en pistol rundt, med MP4 eller en fin AK for å sikre at ingen stiller spørsmål om stillingen. Det er 17 våpen, 35 oppgraderinger og nok kosmetiske gjenstander for å gjøre noen fornøyde.

Perfekt spillbalanse

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS finner det søte stedet mellom kompleksiteten og dybden av Arma 3 Battle Royale og H1Z1: King of the Kill, som begge ble utviklet av Greene. PUBG kombinerer tilgjengeligheten til King of the Kill med tonet ned dybden av Arma 3 for å gi et engasjerende spill med en læringskurve som ikke straffer deg for å prøve. Det er et spill hver fan av kampen royale shooter genre vil kunne nyte!

Ingen tid til å hvile

Hvis du tror du kan ta deg tid og spille den sakte, tenk igjen. Jo lenger inn i kampen, jo mindre pustplass du har. Hvert par minutter er området innsnevret av et stadig tettere kraftfelt, og du vet aldri hvor en sikker sone vil være. Hold deg på plass og bli zapped av feltet. Hold deg på feil sted, og teppe bombefly vil få deg. Hold deg på farten for å ha en sjanse til å gjøre det til slutten.

Nøkkelfunksjoner

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er en multiplayer tredjepersonsskytter som pytter spillerne mot hverandre i store 100-spiller kamper på en massiv øy . Kamp mot tid og andre spillere da det spillbare området krymper med jevne mellomrom. Kan du holde deg borte i den resulterende hektiske kampen for overlevelse?

  • 100 spillere på ett kart - Battle Royale i PUBG kan enkelt støtte enda 100 spillere, ikke noe problem.
  • 17 våpen - alle kan finne noe for deres spillestil. Det er enda melee våpen for CQC entusiaster.
  • 35 modifikasjoner - oppgrader ditt våpen med vedlegg oppdaget på kartet. Severdigheter, blader og mer venter på deg!
  • Massivt, variert kart - slåss på 8x8 km kart, med skoger, landsbyer og til og med en militærbase. Hvor vil det endelige stativet finne sted?
  • Krympende område av operasjoner - med jevne mellomrom krympes det spillbare området, legger tidstrykk til spillingen.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS er et digitalt produkt. Prisen  gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-12-12

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-12-11
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE
Videoer Playerunknown's Battlegrounds Xbox ONE