Prey

Spar kr 348 nå!
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Prey
Se Video
81% rabattkr429
kr81,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Prey leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Prey foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Prey fra kun 81kr

Arkane Studios Prey (PC) er et psykologisk skytespill i nær fremtid. Opprettholde legemidlet til doktor Morgan Yu og oppdag mysterier i ditt Groundhog Day-like liv. Prey er et science-fiction spill som minner om klassisk systemstøt og mer moderne produksjoner som BioShock.

Alternativ tidslinje

Arkane Studios 'Prey er satt i en alternativ historie, en hvor JFK overlevde assassinationsforsøket og en fremmed livsform ble oppdaget, ushering i en tid av vitenskapelige fremskritt. Romstasjonen Talos 1 er en banebrytende R & D-stasjon, viet til å studere fremmede vesener, kalt Typhon. Spillet finner sted i år 2032 av den endrede tidslinjen.

Bizarre fiender

Typhon er røyklignende fremmede livsformer som er i stand til å anta form for livløse objekter etter vilje. Er du forberedt på å undersøke merkelig plassert elementer, hver bevegelse i øyets hjørne, og bekjempe flere ferske og vanskelig å slå fiender før de kommer til deg? De kan være små, men de forblir dødelige. Og de er bare de minste blant sitt slag. Hvilke utfordringer venter deg videre i spillet? Kan du finne en måte å utsmykke eller ødelegge fiender som unngår definisjonene av form og substans?

Åpen miljø

Prey har en åpen struktur som tillater Yu å fritt reise rundt og besøke steder besøkt før. Leting av nivåene er en stor funksjon, og når du forbedrer evner og samler eller håndterer utstyr, får du tilgang til områder som tidligere ikke er tilgjengelige. Selv oppdragsarealer er ikke sperret etter at du har spilt gjennom dem.

Fascinerende historie

Preys historie er samskrevet av industrispeditør Chris Avellone, med kreditter inkluderer Planescape: Torment and Pillars of Eternity. Avellones erfaring med komplekse og dype fortellinger sikrer Prys plotstatus som en engasjerende og konseptuelt interessant historie. Prey 2017 omhandler begreper om form og konsekvenser av å få tilgang til evner utover human ken. Vendinger av fortellingen sørger for at ideene om hva som er ekte forblir ubestemt.

Ulike krefter og øyeblikkelige evner

Takket være de vitenskapelige fremskrittene i de foregående årene, tilbyr Talos I-stasjonen lett tilgang til alle muligheter du måtte ønske. Gjennom Neuromods kan Yu oppgradere sin hacking, reparasjon, kampfag, og mer hvis du velger det. Alle vil åpne nye alternativer under leting og konflikt. Du kan til og med få noen fremmede evner! Hvor langt kan du strekke definisjonen av menneske før du blir noe annet?

Viktige funksjoner

Prey er en førstepersonsskytter med engasjerende og mystisk fylt fortellende og fiender trosser form. Stykke sammen de underlige bitene av mysterium og finne ut det store bildet før det er for sent å gjøre noe. Vil du hjelpe Morgan Yu overleve?

Prey-funksjoner

  • Mystery to solve - Morgan Yu's verden er ikke hvordan det ser ut. Arkane Studios 'Prey lar deg stykke sammen hva som er ekte og hva som ikke er.
  • GLOO Cannon - lag dine egne plattformer og frøs dine fiender på plass med et selvherdende skum. Vri bordene på shapeshifters!
  • Forstyrrende fiender - Typhon er svart som tjære, ser ut som konsentrert røyk og kan forandre former. De hopper på deg fra et objekt rundt deg hvis du ikke er forsiktig.
  • Åpne struktur - selv om Prey ikke er en åpen verdensopplevelse, har du fri tilgang til nesten alle steder.
  • Måle spillerprogresjon - som BioShocks plasmider, tilbyr Neuromods in Prey en jevn og økbar økning i Yus evner.

Prey (2017) for Steam er et digitalt produkt.

Utgivelsesdato: 2017-05-04

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Prey til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Prey
Videoer Prey