Rage

Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Se video
0solgt!
Spar 53%kr210
kr98,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Rage leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Rage (PC / Mac) foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Rage (PC/Mac) fra kun 98kr

Rage er et banebrytende Førstepersonsskytespill satt i ikke altfor fjern fremtid etter at en asteroide påvirker jorda, og etterlater en herjet verden bak. Du kommer inn i denne enorme ødemarka å oppdage menneskeheten arbeider med å gjenoppbygge seg selv mot slike krefter som banditt gjenger, mutanter, og Authority-et undertrykkende regjering regime som har en spesiell interesse for deg spesielt. Med intens første-person shooter action, halsbrekkende kjøretøy kamp, en ekspansiv verden å utforske og kjeve-drop grafikk drevet av ID's revolusjonerende ID tech 5 teknologi, RAGE lover en opplevelse som ingen andre.
I frykt for en planet-wide utryddelse fra en massiv asteroide på vei mot jorden, er verdens ledere overfor ubønnhørlige oppgave å sikre menneskelig overlevelse. Venstre med få alternativer, liv-opprettholde pods fylt med utvalgte mennesker er begravd dypt under jordens overflate. Du er en av de utvalgte medlemmene av disse moderne dag arks og brått inn i RAGE universet etter å ha overflaten alene. Leaving deg til dine egne enheter for å holde seg i live i en verden fylt med de som foretrekker deg død, kombinerer RAGE kraftig historiefortelling med nervepirrende handling.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Rage til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Rage
Videoer Rage