Railway Empire

Spar kr 129 nå!
Railway Empire
Railway Empire
Railway Empire
Railway Empire
Railway Empire
Railway Empire
Railway Empire
Se Video
38% rabattkr339
kr210,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Railway Empire leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Railway Empire foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Railway Empire fra kun 210kr

USA i 1830-tallet er et land med muligheter

USA i XIX betyr at "The New World" er i sin oppstigning. Industrien blomstrer og løpene er på for å etablere det mest dominerende og kraftige jernbane imperiet i hele Nord-Amerika. Det er en gang i livet mulighet for deg, min venn. Hvis du vil kunne bygge et ekte jernbane imperium, vil du bli en av de mektigste menneskene i dette unge, men blomstrende landet. Dine motstandere sover ikke. De skal bruke hver eneste mulighet til å sette deg ned. Virksomheten er vanskelig og brutal, men som den neste J. P. Morgan vil du kunne håndtere dette. Railway Empire-spillingen er innbydende, men krevende.

Railway Empire er en økonomisk strategi som krever fra Du er konstant årvåkenhet og kontroll over din egen virksomhet og budsjett. Ikke bekymre deg selv, unge forretningsmenn. Du kan bli guidet gjennom opplæringen av Thomas Clark Durant, en av hodene i Union Pacific. Hans erfaring skal hjelpe deg i begynnelsen av eventyret ditt. Før eller senere skjønt, skal du ta dine egne beslutninger.

Hvert lite aspekt skal være viktig, for eksempel smart plassert forsyningsstasjoner på lange strekninger, eller behovet for korte strekninger av parallelle spor slik at togene kan passere hverandre med minimal forsinkelse. Senere i spillet, vil du kunne konstruere andre bygninger som universiteter for å tiltrekke folk til byer der jernbanene dine befinner seg.

Kampanjen er et sett med ulike scenarier som kan lære deg om togens historie

Kampanjen er et sett med smarte scenarier som ikke bare kommer til å sakte deg mot hardere og vanskeligere utfordringer, men også, de skal lære deg om historien. Åpningskapitlene starter i Great Plains på 1860-tallet, men da kaster de deg tilbake til 1830-tallet for å kaste deg mot konkurrenter på østkysten. Du vil kunne forberede logistikk under borgerkrigen eller bygge broer over Mississippi-elven. Det er deg, som kan slå USA til et kraftig land.

Velg fra et stort utvalg av tog

I Railway Empire over 40 historisk nøyaktige lokomotiver og mer enn 30 forskjellige vogner venter på deg. Sakte, men sikkert, du kommer til å låse opp dem som du vil vokse opp i kraft og budsjett. Slike tog som Tyson Ten Wheeler eller Rogers American er til din disposisjon. Hva venter du på da? Bygg ditt eget jernbane imperium.

Railway Empire (PC) for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-01-26

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Railway Empire til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Railway Empire
Videoer Railway Empire