Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition

Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Se video
0solgt!
Spar 49%kr223
kr112,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition

En fengslende online flerspilleropplevelse

Rising Storm 2: Vietnam-Digital Deluxe Edition er en realistisk, hevngjerrig, multiplayer fps. Det har ikke én spiller kampanje eller story modus, bare kjempe for å vinne. Spill online multiplayer kamper bestående av 64 spillere med 32 på hvert lag eller velge mindre kart for 16 spiller trefninger. Alle spill er plassert på dedikerte servere. Rising Storm 2: Vietnam er et veldig unnskyldes spill takket være realismen. Du må stole helt på jern severdigheter fordi det ikke er noen webbing trådkors. Føl ubeskrivelig realisme mens skyting og omlasting dine våpen. Hvis du er sterkt i spray'n'pray, forberede deg på noen hard tid fordi alle våpen har en stor mengde rekyl. I de fleste tilfeller, når du får skutt vil du være helt hjelpeløs så forberede deg for konstant døende. Hvis du kjører vekk etter å ha blitt truffet, prøv å bandasje deg opp og ikke å blø ut.

Overleve brutale angrep & holde deg forsiktig

Spille Rising Storm 2: Vietnam sikrer tonnevis av moro. Vær tålmodig, forsiktig og samarbeidsvillig før du flytter inn mot målene. Alltid reagere raskt og holde posisjonen. Når du dør er det en liten ventetid før du kan respawn. Hvis troppen sjefen er i Live kan du gyte på dem, ellers må du gyte på en av de statiske gyte steder. Det er artilleri streik og Napalm angrep som spillerne kan ringe inn. Hvis du er i dette området når det kommer, betyr det vanligvis umiddelbar død. Føl den virkelige trusselen, galskap og realisme i løpet av disse angrepene!

Spill som forskjellige tilgjengelige klasser

Det er forskjellige klasser som du kan spille som, og hver og en har et annet våpen loadout. Bestem om du foretrekker å være en vanlig soldat eller en spesialisert en. Spesialiserte klasser kan bare ha et begrenset antall per team. Husk alltid å opprettholde god kommunikasjon med sjefen din eller troppen ledere som patrulje ledere må markere steder med spesiell røyk granater slik at radioen mannen kan ringe i luftangrep.

 

Tilpass din karakter & våpen

Skill deg ut fra mengden og Oppgrader våpnene dine. Det er over 30 autentiske våpen, og du kan tilpasse noen deler av våpenet loadouts. Nivå opp til å tilpasse din soldat utseende. Nyt farlige kampsituasjoner som en bemerkelsesverdig og unik karakter. La andre spillere huske deg som en av de slag!

8 forskjellige objektive baserte kart

Rising Storm 2: Vietnam-Digital Deluxe Edition har territorielle kart der ett lag må angripe og ta noen punkter om gangen for å låse opp følgende områder mens det andre laget prøver å beskytte. På overlegenhet kartene gjennom flere fangst poeng tilgjengelig på en gang og begge lagene kjempe for å opprettholde kontroll over så mange av dem som de kan.

Anstendig grafikk & steder

Ulike kart miljøer ser enestående ut, og figuren animasjon gir realisme i hele gameplay. Føles som midt i en virkelig kamp! Spillet også hazes skjermen verre og verre så lenge dødelige detonations og skudd skje nær deg. Føl panikk og den virkelige stress som alle prøver å drepe deg.

Få noe eksklusivt ekstra innhold med Digital Deluxe Edition

Kjøp Rising Storm 2: Vietnam-Digital Deluxe Edition for å motta ekstra Premium innhold som inkluderer 2 Exclusive tilpassing elementer-kamuflert boonie hatter for hver fraksjon, den offisielle soundtrack, tidlig frigir av United States Army/Marines lavlandet ERDL, kamuflert hjelm, darkhorse pilot hjelm, og Nord Vietnamese skaut, og kamuflert Ushanka.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2.5GHz or AMD Phenom 2.5GHz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 5850
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 12 GB
System: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Other: Broadband Internet connection
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition
Videoer Rising Storm 2: Vietnam Deluxe Edition