Rocksmith 2014 Remastered

Rocksmith 2014 Remastered
Rocksmith 2014 Remastered
Rocksmith 2014 Remastered
Rocksmith 2014 Remastered
Rocksmith 2014 Remastered
Rocksmith 2014 Remastered
Se video
0solgt!
Spar 47%kr319
kr166,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Rocksmith 2014 Remastered (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Rocksmith 2014 Remastered

Bli en gitar Gud

Koble elektrisk gitar til et system og spille hver dag får bedre og bedre! Lær alle bånd posisjoner, vekter, og akkorder. Spillet sporer fremgangen din, slik at du kan se deg selv vokse. Tenk deg å ha en erfaren, gammel gitar lærer klar til å slå på til enhver tid til å innpode deg med all sin visdom. Lær avanserte teknikker som harmoniske, tappe. Som du avanserer, ting bedre. Spillet imponerende skalerer vanskelighetsgraden. I begynnelsen, prøve leker en sang med dens meget uanstrengt versjon. Spill bare noen av alle notater, og hvis du vil gjøre det perfekt, vil spillet legge merke til det med en gang. Neste gang rundt den enkle delen vil bli skrudde opp i kompleksitet, mens de delene du kan ha flubbed vil holde seg til grunnleggende. Rocksmith 2014 er fylt med en rekke spillestiler, så hver eneste gitar spiller vil finne noe interessant å lære.

Spill Spill & dine favoritt sanger

Rocksmith 2014 Edition har en rekke spill som vil lære deg forskjellige gitar ferdigheter. Lær gitaren grunnleggende ved å spille hysteriske mini-spill og føler stolt av deg selv som du avanserer. Det er skala spill, harmoniske spill, akkord spill og mye mer. Men det er ikke engang fremhever den absolutt beste funksjonen i spillet-sanger! Ingenting er bedre enn å spille dine favoritt sanger. Lære gitaren ved å spille dem og spore fremdriften vil gi deg tonnevis av moro og underholdning. Rocksmith 2014 Edition oppdager perfekt alle notater og akkorder fra gitaren som du spiller dem.

Arbeid hardt med leksjonene

Læring teori og teknikk er ikke så spennende som å spille sammen med lisensiert musikk, men er nødvendig for å mestre alle gitar ferdigheter. Oppdag effektive læringsverktøy som tjener til å gjøre det enda morsommere å spille favorittsangene dine. Den tidlige leksjoner kan føles som bortkastet tid for erfarne spillere, men de fremgang raskt til mer komplekse emner. Med mindre du går inn som en ekspert allerede, vil du finne massevis av leksjoner som vil teste dine ferdigheter.

Økt modus

Jam med den virtuelle band og praksis søte soloer og riff. Med sesjons modusen kan du lage et egendefinert bånd med favoritt instrumentene dine og deretter få det til å bli fastkjørt. Bygg et band som inkluderer trommer, bass gitar, piano og rytme gitar, og spill en freestyle til ulike kule bakgrunner. Velg roten notatet, skalaer som du vil øve, tempo, og hvilken type Groove. Bandet vil spille i henhold til din spillestil. Hvis du ønsker å spille gitar, du skylder det til deg selv å plukke opp dette spillet fordi det er ikke bare et spill.

Finn favorittsangene dine på en enkel måte

Sorter alle sangene etter tittel, artist, tuning eller Søk etter sanger ved å skrive inn nøkkelord, tittel eller artist. Du kan også filtrere sanger etter favoritter eller sang lister. Sang lister er den nye utvidelsen av favorittlisten. Det er 4 av dem, og du kan bruke dem som et filter, og du kan også bruke dem som en non-stop spille. Shuffle sangene dine ved tuning slik at du ikke lenger å retune gitaren i en sesjon. Du kan også spille sangen listen som gir deg til å sette opp forskjellige rutiner som kanskje du ønsker å spille alle metall eller alle myke sanger. Shuffle banene slik at du kan spille gitar, rytme gitar eller bly og rytme med alternative ordninger blandet i.

Riff repeater

Velg et lite område av en sang for å gjenta sakte hvis du trenger mer trening. Enkelt justere hastigheten, antall repetisjoner og alt som vil gjøre deg bedre til å spille en bestemt fragment av en sang.

Design din egen tone

Rocksmith 2014 utgaven har en rekke virtuelle forsterkere, som lar deg tilpasse toneand bruke konsollen som en forsterker combo. Hver forsterker har 6 forskjellige tone alternativer. Du kan også plukke opp noen pedaler, som vil gi deg din favoritt gitar effekter. Velg mellom manøvre, fuzzes, forsinkelser og refreng.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Rocksmith 2014 Remastered til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-10-03
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2.0 GHz Intel Core2 Duo E4400 / 2.0 GHz AMD Athlon 64 X2 3800+
Graphics: 256 MB VRAM / NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 12 GB HD
System: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Språk EnglishEnglish-USGermanJapaneseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 12Bad language
Bildegalleri Rocksmith 2014 Remastered
Videoer Rocksmith 2014 Remastered