Saints Row 2

Saints Row 2
Saints Row 2
Saints Row 2
Saints Row 2
Saints Row 2
Saints Row 2
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr114,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Saints Row 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Saints Row 2 (PC)

Ingenting vil stoppe deg og dine helgener. Spillet ble utgitt på PC i 2009 så nå kan du nyte fullskala Grand Theft Auto parodi på datamaskinen.

Gameplay og åpen verden muligheter

Siden utgivelsesdatoen for Saints Row 2 ble spillet svært populært. Det var så populært, at det var enda i stand til å utfordre Grand Theft Auto franchise. Hvorfor du kanskje spørre? På grunn av et par grunner. Vel, først av alt, Saints Row 2 er en ekte sandkasse kriminalitet spillet fylt med action. Ditt hovedmål er å gjøre ulike oppgaver som kommer til å tillate gjengen å få makt i byen. Men du er ikke tvunget i det hele tatt å gjøre det. Det er helt opp til deg hva du skal gjøre. Verden er åpen, så du bestemmer. Vil du kjøre rolig gjennom hele byen? sett i gang. Ønsker du å kjøpe butikker og lage din egen, finansielle imperium? Spillet lar deg gjøre det. Kanskje du vil stjele biler? Ja, hvorfor ikke. Men det beste av det er det faktum at spillet kan spilles i både single player og multiplayer. Du kan spille co-op sesjoner. Du kan også nyte Deathmatch. Kick asses av dine venner i online kamp økter.

Tegn og innstillinger

Vi kommer til å gi deg et kort sammendrag av Saints Row 2 tomten. Hovedsakelig på grunn av det faktum at det er ganske interessant. Etter eksplosjonen av yachten på slutten av det første spillet, hovedpersonen i spillet faller inn i Come. Han ble tatt hånd om på Stilwater fengsel. Da han var i koma, ble 3rd Street Saints-gjengen oppløst. Derfor er Stilwater byen nå styrt av tre nye gjenger:

Ronins, sønnene til Samedi og brorskapet. Takket være hjelp av sine andre innsatte, var hovedpersonen i stand til å flykte fra fengselet. Nå må han ta over byen og lære alle respekt. Det er ikke til å være lett, men takket være hjelp av sine venner, vil han være i stand til å gjøre det. Folk som Carlos Mendoza som behandler deg som en helt. Han skal gjøre alt for deg.

Så er det Johnny Gat (en ekte stjerne i serien) som er en sprø og aggressiv drittsekk. Samtidig skjønt, han er en veldig bærer familie mann. Så er det Pierce som er en av de viktigste personene i hele gjengen. Men på samme tid er han knapt lagt merke til av noen. Du kommer til å elske disse menneskene.

Vurderinger

Vi bestemte oss for å sjekke anmeldelser for PC-versjonen av Saints Row 2. Gjennomsnittlig poengsum var 7/10. Hvis du er en fan av slike spill som Grand Theft Auto eller Just Cause så du kommer til å elske dette spillet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Saints Row 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.0GHz Core 2 Duo E4400 / Athlon II X2 260u
Graphics: GeForce 7600 GS / Radeon X1650 SE
Memory: 1 GB
Diskspace: 15 GB
System: Windows XP
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 18ViolenceBad languageOnline Play
Bildegalleri Saints Row 2
Videoer Saints Row 2