Screencheat

Screencheat
Screencheat
Screencheat
Screencheat
Screencheat
Screencheat
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr107,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Screencheat (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Screencheat (PC/Mac)

Screencheat er den latterlige split-screen shooter hvor alle er usynlige, så du må "screencheat" (Screencheat - verb: å se på motstanderens skjermer. "Stopp skjermoppvarming du juksemaker!"). Mestre et bredt utvalg av en-hit drepe våpen inkludert en blunderbuss, en bilmotor som skyter hoppende plasma baller og en bamse lastet med eksplosiver. Tren dine ferdigheter i solo tid forsøk deretter engasjere seg i rask og panisk kamp med opptil åtte spillere lokalt på sofaen eller på nettet. Med fargerike kart, unike moduser og et stort antall tilpasningsalternativer, inkludert sprø mutatorer, er Screencheat den ultimate party FPS.


Alt fra den pålitelige Blunderbuss til den heroiske Hobby Horse til den helt gale Chefolet; en bilmotor som avfyrer ricocheting energi baller, alle er designet for å levere dødelig tilfredshet. Hvert våpen kommer med sine egne unike fordeler og ulemper, oppmuntrende vilt forskjellige spillestiler. Disse inkluderer ikke bare måten et våpen skyter, men også "forteller" våpenet blader som røyk fra blunderbuss eller sporet av brann bak Hobby Horse.


Fra tradisjonelle favoritter som Deathmatch til det helt unike Murder Mystery som utfordrer deg til å finne og frag ditt spesifikke mål med et bestemt våpen. Spill i lag eller alt mot alle. Utfordre opptil syv av vennene dine på sofaen eller på nettet, eller en kombinasjon av begge, spillet er alltid delt skjerm enten du er på eller offline. Når vennene dine ikke er i nærheten, kan du trene ferdighetene dine og lære kartene i prøvene i solotiden eller spille mot AI-roboter.


I ånden av de beste arena skyttere vil du bruke tid på å krysse 11 kart via luftventiler og trampoliner til du har kjøpt målet ditt og fragged dem tilsvarende. Hvert kart er designet med fargekodede områder samt rikelige landemerker som statuer, malerier og møbler som lar deg raskt finne andre spillere uten å kunne faktisk se dem.


Inspirert av spill som Towerfall har vi gitt spillerne et svært detaljert nivå av tilpasning for å spille spillet slik de vil. Velg hvilke våpen du vil tillate, hvordan og når de kan byttes eller lastes på nytt, bruk tidsbegrensninger, juster seiersbetingelsene, straffene og mer. For å virkelig blande det opp stabel på noen Mutators som langsom modus, lav tyngdekraften eller flappy hoppe.
Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Screencheat til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato:2014-10-22
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.4 GHz
Memory: 1 GB RAM
Diskspace: 500 MB
System: Windows XP
Språk EnglishGermanFrenchDutchSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 12ViolenceOnline Play
Bildegalleri Screencheat
Videoer Screencheat