Scum

Scum
Scum
Scum
Scum
Scum
Scum
Se video
0solgt!
kr328,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Scum leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Scum

Verdens uslokkelig behov for underholdning har vendt seg mot blodtørst som underholdning Behemoth TEC1 er satt til Premiere sesong to av sine TV sensasjon SCUM. Denne nye sesongen flytter konkurransen fra den robuste, lukkede innendørs arenaer til frodige skoger, rullende felt, og robuste terreng av TEC1'egen private SCUM Island. Både fan favoritter og nye fanger vil sammenstøt i en hensynsløs krig for å overleve mens kjemper for støtte fra seere, produsenter og corporate sponsorer for berømmelse, gaver, og en sjanse til liv etter døden.

SCUM tar sikte på å utvikle multiplayer åpen verden overlevelse spill med enestående nivåer av karakter tilpasning, kontroll og progresjon, hvor kunnskap og ferdigheter er den ultimate våpen for langsiktig overlevelse. Kombinere metodisk planlegging og forvaltning av hardcore overlevelse med valgfri PvP'nettverk hendelser tilgjengelig for alle når som helst, SCUM streik en unik balanse mellom komplekse simulering og intens action i neste generasjon av overlevelse Spillet.

SCUM er bygget med Unreal Engine 4 og vil utvides gjennom Early Access-perioden. Fans kan følge detaljer om utvikling med ukentlige dev blogger på scumgame.com og på Twitter @SCUMgame.

FUNKSJONER [ALPHA]

Kompleks simulering: SCUM benytter dusinvis av komplekse systemer for å tillate spillere å gå så dypt som de velger i forvaltningen av deres karakter. Spillere kan fordype deg i minutia av overlevelse erfaring gjennom systemer kontrollere deres karakter metabolisme, treghet under bevegelse, og selv hvor fort lag av klær tørr på og av kroppen. Djevelen er i detaljene...

Massive landskap: Traverse og utforske 144 kvadratkilometer med terreng som inkluderer tett skog, pittoreske strender, Serene felt, forlatte byer, og trekk flyplasser. I utgangspunktet vil den massive terrenget bli håndtert til fots og som utvikling fortsetter biler vil bli innført for raskere bevegelse.

PvP nettverkshendelser: Angi TEC1's pågående nettverkshendelser med et klikk på en knapp og bli revet til lukkede områder av øya for hvit-knoke PvP gameplay. Volunteer for et arrangement og bli satt opp mot andre fanger med berømmelse poeng og høy verdi tyvegods på linjen for de som overlever.

Utvide gameplay: mens den nåværende versjonen av SCUM inkluderer allerede grunnleggende laging, kamp, og tilpasning systemer, vil featureset og gameplay kontinuerlig utvides til å omfatte mer avansert mekanikk, mer variasjon i gameplay, og en metanarrative for spillere å fullføre oppdrag med håp om en dag å få av øya...

Online multiplayer: overleve med opptil 64 spillere per server med mulighet til å leie din egen server rett fra i spillet menyen.

VEIKART FOR TIDLIG TILGANG

FUNKSJONER I DAGENS SPILL
Følgende funksjoner er tilgjengelige i spillet som det er tilgjengelig nå. Vennligst fortsette å sjekke dette området og Steam fora for oppdateringer til featuresets og tilføyelser gjennom Early Access perioden.

Støtte for flerspiller & Single Player
Nettverk Events [Deathmatch, Team Deathmatch, Cargo Assault]
NPCer [droner, skiltvakt roboter, dukker]
Innenlandske og ville dyr
Vær + dag tid simulering
Tre miljø typer [Middelhavet, kontinentet, dinariske alpene]
Avansert metabolisme system
Inventar system
RPG Character tilpasning
Grunnleggende Visual Character tilpassing [tatoveringer]
Tegn utjevning system [erfaringspoeng]
Grunnleggende laging system [Skill basert]
Grunnleggende bevegelses system + vaulting
Basic Combat system [ubevæpnet, melee våpen, skytevåpen]
Fullt realistisk bullet fysikk
Animal Tracking og jakt system
Grunnleggende Fame Point System
Grunnleggende Team System
Grunnleggende Shelter respawn system
Stemmechat

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Scum til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk NorwegianDanishEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortuguese
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Scum
Videoer Scum