Sea of Thieves

Spar kr 153 nå!
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Se Video
29% rabattkr516
kr363,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Microsoft


Sea of Thieves leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Sea of Thieves foregår via Windows Store. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Windows Store.

Hvordan aktivere via Windows Store?

Aktivere spill på Windows Store

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Sea of Thieves fra kun 363kr

Vei anker, heis seilene, gå på planken, spill hurdy-gurdyen? Sea of ??Thieves er et slynglende eventyr på det høye hav for deg, dine venner og en rekke tilfeldige personer hvis skip du kan prøve å plundere. Utviklet av en erfaren utvikler Rare, SoT er veldig morsomt for alle med kjærlighet til piratens liv og dårlig sunget shanties.

Episke eventyr og legendariske pirater av The Thieves Sea

Samarbeide med andre ne'er-do-brønner i en seedy pub og satt for å se etter loot og glede seg over det høye hav, jakter bounties eller ser ut til å forårsake ruckus med andre sjømenn. Jo flere reiser du fullfører, og jo flere skatter du lykkes med å få tilbake, desto mer vil legen din vokse, noe som gir deg tilgang til enda bedre oppdrag, og til og med skinnere loot. Spørsmålet er: har du det i deg selv for å bli den største piratlegenden?

Utmerket samarbeid

Selv om Sea of ??Thieves kan være veldig morsomt når du spiller på egenhånd , du vil ta tak i tre andre mennesker for å få full opplevelsen. Med et stort skip under kontrollen og bare de fire av dere som mannskap, må du jobbe sammen for å til og med gjøre det ut av porten uten å løpe over en uskyldig havfrue. Med en nærhetsbasert stemmechat og mye å gjøre, må du bestemme hvem som håndterer kartet, hvem får hjulet, og hvem kontrollerer seilene eller ser på området fra kråkens nest. Enestående roller for å fylle og enkel kommunikasjon gjør det morsomt og spennende samarbeidsprosjekt.

Trusler og skatter av Sea of ??Thieves gameplay

Hver reise du registrerer deg på taverna er et eventyr i seg selv, og det vil teste deg og ditt mannskap. Vil du modige de kraken-infiserte vannene og komme uskadd fra sine dødelige tentakler? Kan du kontrollere eksistensiell frykt og utødeligheten dukker opp fra sine grunne graver for å beskytte det lange glemte gullet? Er du smart nok til å løse gåter som blokkerer den siste delen av veien til den lovede skatten? The Thieves Sea har utfordringer aplenty for alle de værsete piratene, spørsmålet er: Er du tøff nok til å få skatten og hente den uten å bli plaget av din tur / retur? Du er ikke den eneste scoundrel rundt.

Fargerike spillernes avatarer

Du kan velge ditt eget pirat alter-ego fra en rekke tilfeldig genererte individer, med skinn som spenner fra borderline heroic til de verste skurene som ses på en hvilken som helst kysten. Tilpass din valgte avatar videre med elementer i spillet som peg-ben, øyeflett, en mengde klær og til og med kjæledyr for å bringe glede og forvirring til mannskapet ditt. Uttrykk din egen estetiske sindssyke på noen måte du vil uten å frykte det å bryte atmosfæren.

Sea of ??Thieves for PC og Xbox One plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt.

Utgivelsesdato: 2018-03-20

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Sea of Thieves til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows Store-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Windows Store-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Windows Store PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Windows Store klient.
Bildegalleri Sea of Thieves
Videoer Sea of Thieves