Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE

Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Se video
1solgt!
Spar 30%kr745
kr518,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE

Lara Croft er tilbake!

En av favoritt hovedpersonene av fans over hele verden kommer tilbake med et smell! Det nye spillet fra en av de beste action-eventyr franchising er her: Shadow of the Tomb Raider! Denne gangen historien følger Lara Croft som hun prøver å temme jungelen, oppdage skremmende graver og overleve. Men ikke bare hennes overlevelse, men hele verdens skjebne står på spill.

Lara Croft må stoppe Mayan apokalypsen. Ved å bli ett med jungelen, klatring i skjulte graver, løse gåter, og til slutt oppdage den lange glemt skjult by, vil Lara Croft endelig vise seg å være verdig hennes Tomb Raider tittel som alltid har vært hennes skjebne. Denne gangen rundt om, det slo spillet en gang er ikke nok! Når du er ferdig med det en gang, kan du utvide det ved å skrive inn New Game Plus.

Alt du oppnådde i det første omsetnings nivået vil tillate deg å gå inn på neste nivå, hvor du vil tilegne deg nye ferdigheter, våpen, antrekk, utstyr, så vel som nye utstyrs oppgraderinger.

I New Game Plus kan du låse opp tre baner: av slange, Jaguar, Eagle. Hver bane er unik og har ulik spill stil.

Slange stien fokuserer på påskudd, stealth og spilleren kan ta ned fiender ved hjelp av lokker. Så kaos blant fiender, og kamuflasje deg selv med gjørme. Path of Eagle legger vekt på ressurser og traversering med evne til å observere fiender fra avstand, nøye planlegge ut neste trekk, og angrep langveisfra. Jaguar Path er fokusert på kamp, jakt og gjør det mulig å angripe fiender med uvanlig vold.

Historie og gameplay av Shadow of the Tomb Rider

Historien om Lara Croft ' s New Adventure

Denne nye historien begynner to måneder etter avslutningen av det forrige spillet, Rise of the Tomb Raider. Denne gangen ble ikke brukt idly skjønt-Lara Croft fokusert på sporing teknikker og kjemper Trinity, en paramilitære organisasjon. Med ledetråder etterlatt av sin far, satt Lara til Cozumel i Mexico.

Der finner hun en skjult by og et tempel med en dolk. Som hun sjekker ut veggmaleriene hun innser en Mayan Apokalypsen er i ferd med å ødelegge verden, utløst av Trinity. Selv om det er advarsler på veggen for ikke å gjøre det, tar Lara en dolk. Det viser seg at denne handlingen har startet prosessen med rensing, eller Apocalypse.

Det er her den virkelige action-eventyret combo utfolder seg, som Lara og hennes venn Johan prøver å fange hodet av Trinity i Amazonas jungel og å være der i tid for å stoppe Apocalypse. Kataklysmer begynner å herje verden og Lara med Johan krasj i Paititi – det er her mesteparten av spillets historie finner sted.

Spillet

Som alle tidligere titler i serien, Shadow of the Tomb Raider er en tredje person perspektiv spillet. Den er fylt med action og opplevelser av ulike slag. Spillet fokuserer på å slåss, utforske området, og løse gåter. Bortsett fra den viktigste historien, kan spillerne engasjere seg med siden oppdrag og oppdrag.

Mens Lara forblir i Paititi hun vil ha på sin disposisjon NPCer handel i våpen, reddet deler og andre ressurser. Den skjulte byen er også satt for den største så langt spillbare området.

Det var noen forbedringer gjort til forrige spill i form av gameplay, men i hovedsak forble det samme. Svømming kontroller ble fornyet og nå Lara Croft har evnen til å holde pusten mens dykking i lengre tid.

Hun har til og med Luftlommene for hånden for å hjelpe henne svømme under vann lenger. Også en mulighet til å henge ned klippen på et tau ble innført. Det er også verdt å nevne at Stealth blir viktigere i gameplay som Lara kan escapeher fiender ' linje av syne under bekjemper. Ingenting viktig har endret seg om jakt dyr, laging, utforske mørke graver, eller løse gåter for å flytte handlingen fremover.

Det er flere graver enn noen gang før. Spillerne kan tilpasse spillingen ved å sette vanskelighetsgraden for kamp, puslespill og utforsking separat. Det er en helt ny modus kalt Immersion, slik at spilleren kan høre bakgrunnen stemmer av lokalbefolkningen chatting på morsmålet. Den kan slås av, slik at spilleren hører oversettelser til et valgt språk.

Grafikk og musikk

Bilder og grafikk er basert på Mayan mytologi med sol tilbedelse og offer temaer være i sentrum av det. Klærne av mennesker, veggmalerier og steder ble utformet med stor presisjon og visualisere i samsvar med historie.

Et panel av historikere ble konsultert i løpet av designfasen av spillets grafikk. Den britiske stjernen Camilla Luddington reprising sin rolle som Lara Croft. Når det gjelder musikk, den viktigste komponisten av stillingen var Briand D'Oliveria.

Lydsporet har en stil du er kjent med fra tidligere spill. Den velkjente låten "The instrument" som ble spesiallaget for 2013-versjonen av spillet har gjort comeback i 2018-utgaven.

Utgivelsen av spillet

Spillet ble produsert av Eidos-Montreal, Crystal Dynamics og Nixxes programvare, mens utgiveren var Square Enix. Den første traileren ble sluppet i mars.

Spørsmål og svar

Hvor lenge er Shadow of the Tomb Raider?

Main historien kan ta rundt 13-15 timer, med ekstra par timer brukt på side oppdrag.

Utgivelsesdato: 2018-09-14

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-09-13
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE
Videoer Shadow of the Tomb Raider Xbox ONE