Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Se video
0solgt!
Spar 51%kr425
kr206,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm

I Gathering Storm, den andre utvidelsen til Civilization VI, verden rundt deg er mer levende enn noen gang før.

Figur en vei til seier for ditt folk ved å utvikle nye avanserte teknologier og engineering prosjekter og forhandle med det globale samfunnet i World Congress om kritiske spørsmål.

Valgene du gjør i spillet vil påvirke verdens økosystem og kan påvirke fremtiden for hele planeten. Naturkatastrofer som flom, stormer og vulkaner kan plyndre eller ødelegge dine forbedringer og distrikter-men de kan også oppdatere og berike landene etter at de passerer.

I tillegg til disse nye systemene, Civilization VI: Gathering Storm introduserer åtte nye sivilisasjoner og ni nye ledere. Syv nye verdens underverk kan konstrueres, samt en rekke nye enheter, distrikter, bygninger og forbedringer.

MILJØMESSIGE VIRKNINGER
Vulkaner, stormer (snøstorm, sandstormer, Tornados, orkaner), klimaendringer, oversvømmelser og tørke.

KRAFT-OG FORBRUKSRESSURSER
Strategiske ressurser spiller en ekstra rolle i Gathering Storm. Disse ressursene er nå fortært i kraftverk for å generere elektrisitet til byene dine. I utgangspunktet vil du være strøm din mest avanserte bygninger ved å brenne karbon-baserte ressurser som kull og olje, men fornybare energikilder også låse opp som du avanserer til dagens-teknologi. Dine valg om ressursbruk vil direkte påvirke verdens temperatur og kan føre til smeltende is caps og stigende havnivåer.

INGENIØRPROSJEKTER
Forme verden rundt imperiet ditt for å overvinne ugunstige land forhold ved å gjøre forbedringer som kanaler, dammer, tunneler og jernbaner. Når settling byer, vurdere flom risikoen til kystnære lavlandet områder, men husk at i slutten av spillet, nye teknologier som flom barrierer kan brukes til å beskytte disse flisene.

VERDENSKONGRESSEN
Gjør din stemme hørt blant de andre lederne i verden. Tjen diplomatiske favør gjennom allianser, påvirke by-statene, konkurrerer i World Games, og mer. Bruk diplomatisk favør å trekke løfter fra andre ledere, stemme på resolusjoner, ringe en spesiell sesjon å ta en nødssituasjon, og øke vekten av stemmene i din søken for å oppnå den nye diplomatiske Victory.

21st CENTURY TECHNOLOGIES & CIVICS
En ny æra har blitt lagt til teknologi og civics trær. Bekjempe nye miljømessige effekter med spekulative ideer som å flytte befolkningen ut til seasteads og utvikle teknologier for å gjenerobre karbonutslipp.

NYE LEDERE OG CIVS
Ni nye ledere fra åtte nye sivilisasjoner introduseres. Hver bringer unike bonuser og gameplay, samt totalt ni unike enheter, fire unike bygninger, tre unike forbedringer, to unike distrikter og en unik guvernør.

NYE SCENARIER

The Black Death: den sorte død herjet Europa og Vest-Asia i midten av 14nde århundre, drepte en større andel av befolkningen enn noen annen hendelse i verdenshistorien. Pandemi drepte millioner, ødelagte økonomier, upended politiske dynastiet og forvandlet ansiktet til den vestlige verden. Din oppgave er å lede nasjonen gjennom ulykken: holde befolkningen i live, din økonomi sterk, og din tro urokkelig midt i en verden av terror og desperasjon.

Krigsmaskin: i begynnelsen av første verdenskrig, den tyske keiserlige hær hadde en dristig plan: invadere nøytrale Belgia og deretter Rush den franske Heartland før de kunne mobilisere til å motstå. Hvis det lykkes, ville de tyske styrkene fange Paris innen en måned og avslutte sin motstand for alltid. I møte, den franske kommandoen forberedt plan 17, en all-out angrep designet for å møte og stoppe en tysk offensiv. Da krigen ble erklært, svingte begge hærene i bevegelse og satte opp en av de mest utrolige og sjokkerende militære kampanjene i verdenshistorien. I dette multiplayer scenariet, spillere ta siden av en av disse to store krefter på samme stup. Som Tyskland, er din oppgave å fange Paris. Som Frankrike, din oppgave er å hindre fangst. Klokken tikker, og fienden beveger seg. På forhånd!

MER NYTT INNHOLD
Sju nye verdens underverk, syv naturlige underverk, 18 nye enheter, 15 nye forbedringer, 9 nye bygninger, 5 nye distrikter, 2 nye by sett, 9 nye teknikere og 10 nye civics har blitt lagt til.

FORBEDREDE SPILL SYSTEMER
Det spionasje system er blitt forsterket med nyvalg mulighetene, kulturen og vitenskap seire ha blitt oppdatert, ny historisk øyeblikk ha blitt addert, og i tillegg forbedringer ha blitt innrettet til annet eksisterende systemer.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Graphics: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 12 GB available space
System: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
Other: soundCard
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanJapaneseKoreanPolishPortugueseRussian
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm
Videoer Sid Meier's Civilization VI: Gathering Storm