Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall

Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Se video
0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar 35%kr319
kr206,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet Sid Meier's Civilization VI aktivert på din Steam konto.
Tips en venn

Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall

Rise og Fall er den første offisielle utvidelsespakken for turn-baserte 4X strategi spill SID Meier’s Civilization vi fra 2016. Det introduserer nye mekanikere til spillet, som verdens epoker, store aldre, lojalitet, nødhjelp og guvernører. Utvidelsespakken ble utviklet av Firaxis Games og utgitt i 2018 av 2K Games. Den er tilgjengelig på PC (Windows, macOS, Linux).

Nye ledere, sivilisasjoner og globalt innhold

Civilization 6 Rise og Fall introduserer ni nye ledere og åtte nye sivilisasjoner, hver med sine egne unike evner, enheter og strukturer, for å gjøre spillingen enda mer diversifisert. Blant de nye civs, er det koreansk, mongolsk, Zulu og nederlandsk, og noen av de nye lederne er Chandragupta, Shaka, Robert The Bruce, og Djengis Khan. I tillegg fikk spillet noen nye verden og naturlige underverk, få nye enheter, tre nye ressurser, to distrikter, og fjorten bygninger.

Verdens epoker

Utvidelsespakken introduserer World epoker mekaniker, foruten den allerede eksisterende Individual era oppnås ved hvert imperium. Fra nå av verden i seg selv kan også ha sin egen epoke, noe som resulterer i imperiet ditt i to epoker samtidig-en individuell epoke og en verdenstid. World era bestemmes av fremgangen gjort av eksisterende imperier og det påvirker alle imperium til stede. For eksempel er teknikken fra før den nåværende verdenstiden 20% billigere, noe som gjør det enklere for imperier å følge etter for å holde tritt med verden framover.

Lojalitet

En av de nye mekanikken introdusert i utvidelsespakken er lojalitet. Fra nå av har hver by en Lojalitets score mellom 0 og 100 som forteller hvor tett byen er knyttet til imperiet. Det er mange faktorer som bestemmer byer lojalitet, inkludert nabobyene av samme eller andre civs, gleden av innbyggerne, eller tilstedeværelsen av guvernøren i byen. Noen bygninger og politikk kan også påvirke lojalitet. Opprettholde høy lojalitet, eller møte konsekvensene- illojal byer har straffer til avkastning og befolkning vokser, og hvis lojalitet synker til 0 byen vil opprør, snu til en fri by.

Nødhjelp

CIV 6: Rise og Fall implementerer nødhjelp systemet. Det er en type hendelse rettet mot imperier som kan utgjøre en trussel mot hele verden. En nødssituasjon kan utløse etter å ha startet et kjernefysisk angrep, forråde en verdifull alliert, eller etter å ha erobret en annen by samtidig som en av de ledende kreftene i spillet. Nødssituasjonen gjør det mulig å danne en midlertidig allianse mot en uforutsigbar nasjon. Medlemmer av beredskaps avtalen er gitt en spesiell oppgave som må gjennomføres før tiden renner ut. Hvis medlemmer lykkes, vil de få kraftige bonuser, men hvis de mislykkes, nasjonen som nødnummeret lansert vil få dem i stedet.

Resepsjonen

DLC med Rise og Fall mottok positive anmeldelser og regnes av noen som utvidelsespakken "må kjøpes" for Civ 6. Blant noen av de roste funksjonene var lojalitet mekaniker som økte vanskelighetsgraden på en måte balansert nok til å ikke bli et irritasjonsmoment. Den nylig lagt til funksjoner ble hjertelig velkommen på grunn av å gjøre spillet oppleve dypere, mer komplekse, og mer diversifisert til en viss grad, mens ikke krever å lære å spille fra scratch.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Graphics: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 13 GB
System: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
Språk English-US
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall
Videoer Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall