Sid Meier's Civilization VI

Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI
Se video
2solgt!
Populært!
Spar 65%kr638
kr217,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Sid Meier's Civilization VI leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Sid Meier's Civilization VI

CIVILIZATION vi er den nye avbetaling av den langvarige serien av strategi spill, og den første av de viktigste serien siden 2010's Civilization V. spillet har forbedret grafikk og fornyet kunst stil, men viktigst av alt har en rekke forbedringer i systemer av tidligere inkarnasjoner. Det beholder funksjoner som gjorde serien populær: tilfeldig genererte, Earth-lignende kart, fokus på samspill mellom sivilisasjoner, og gi spilleren en sjanse til å bli en av udødelige historiske ledere guiding sine kulturer til global dominans gjennom århundrene.

Dypere by-planlegging

Byene er blant de viktigste komponentene i en god sivilisasjon spillet, og dyktige forvaltning av dem er det som besluttet på tap eller seier. Civilization VI introduserer distrikter: spesialiserte soner som støtter byene. Konstruere et distrikt krever en gratis flis, og er underlagt visse krav. En campus som støtter vitenskap prosjekter kan kreve et fjell i nærheten, for eksempel. Studiestedene oppfordrer spesialisering av byene dine og nøye planlegging for å sikre at distriktene du ønsker kan bygges.

Forbedret diplomati

Det diplomatiske systemet i CIV 6 gir en mer forståelig og klarere spilling enn noen gang før. Alle AI-administrerte ledere har nå et sett med to agendaer som definerer sine retningslinjer og holdninger. Mens man er kjent fra starten, den andre vil være skjult for din egen leder inntil videre innsats er satt i å oppdage det over fremtidige kontakter. Tilsvarende samspillet av Civilization V's nye funksjonen City-statene er forbedret i Civ VI. Nå er din innflytelse over dem nødvendig for å bli tjent med spesielle oppdrag, og representeres av antall utsendinger din Civ har i en gitt by stat.

Balansert kultur vs Science gameplay

Game løser et gammelt dilemma med å sette prioriteringer i sivilisasjonen vekst. Det introduserer doble trær for teknologi og civics. Sistnevnte inneholder visse kultur-relaterte funn som var tidligere deler av teknologi trær. Drama, filosofi, og mer er nå deler av civics treet, for mer tilgjengelig kulturell seier. Fullfører visse civics vil også låse opp politikk som kan være ansatt av regjeringen.

Mer aktiv Science gameplay

Teknologi treet har blitt omarbeidet for å bli det aktive forskningssystemet som tilbyr forsknings økninger hvis visse betingelser er oppfylt. Forsker mur vil være lettere med et steinbrudd bygget. Omvendt, blir fjernet fra støtteressurser vil negativt påvirke din evne til forskning koblet teknologier. Eureka øyeblikk, derimot, flytte Civs videre mot visse teknologier basert på i spillet handlinger. Bekjempe fiender kan nå være et gjennombrudd for våpen forskning.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Sid Meier's Civilization VI til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz / AMD Phenom II 2.6 Ghz
Graphics: 1 GB & AMD 5570 / nVidia 450
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 12 GB available space
System: Windows 7x64 / 8.1x64 / 10x64
Språk ChineseEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 12
Bildegalleri Sid Meier's Civilization VI
Videoer Sid Meier's Civilization VI