SimCity

Spar kr 286 nå!
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
Se Video
1solgt!
57% rabattkr495
kr209,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


SimCity leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av SimCity (PC / Mac) foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp SimCity (PC/Mac) fra kun 209kr

Den definerende bysimuleringen er tilbake! Opprett byen du ønsker, og gjør de valgene som formen din by og styr Simsene i den. Hver beslutning, stor eller liten, har reelle konsekvenser. Invester i tung industri og økonomien din vil sveve - men på bekostning av din Sims 'helse som forurensning sprer seg. Implementere grønn teknologi og forbedre din Sims, lever mens risikoen for høyere skatter og arbeidsledighet. Samarbeide med vennene dine for å løse globale utfordringer: lansere en romferie, redusere CO2-utslipp, eller bygge flotte underverk.

Nøkkelfunksjoner

  • Konstruerbare verdener - Kreativ og tilpassbar verden som tilbyr unike spillfordeler, alle med et morsomt taktilt grensesnitt.
  • Sims Matter - Simsene i byen din snakker direkte til deg, og det er opp til deg å svare på deres behov. Vil du høre og være skålen til byen? Eller misbruk din makt for berømmelse og formue?
  • Spesialiser deg på det du elsker - Mold din by som et kasinoanlegg, produksjonsnav, utdanningsklaver og mer, og så se som et unikt utseende og spre seg i hele byen.
  • Multiplayer - Bygg en region med venner for første gang! Samarbeide eller konkurrere i regionale og globale utfordringer og ta beslutninger som påvirker den større SimCityWorld.
  • GlassBox Engine - SimCity introduserer GlassBox, den revolusjonerende simuleringsteknologien som gir deg muligheten til å påvirke individuelle Sims liv, administrere simulering på bynivå og balansere

Utgivelsesdato: 2013-03-05

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download SimCity til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri SimCity
Videoer SimCity