SimCity

SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
SimCity
Se video
2solgt!
Spar 60%kr195
kr77,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


SimCity leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av SimCity (PC / Mac) foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp SimCity (PC/Mac) fra kun 77kr

Den definerende bysimuleringen er tilbake! Opprett byen du ønsker, og gjør de valgene som formen din by og styr Simsene i den. Hver beslutning, stor eller liten, har reelle konsekvenser. Invester i tung industri og økonomien din vil sveve - men på bekostning av din Sims 'helse som forurensning sprer seg. Implementere grønn teknologi og forbedre din Sims, lever mens risikoen for høyere skatter og arbeidsledighet. Samarbeide med vennene dine for å løse globale utfordringer: lansere en romferie, redusere CO2-utslipp, eller bygge flotte underverk.

Nøkkelfunksjoner

  • Konstruerbare verdener - Kreativ og tilpassbar verden som tilbyr unike spillfordeler, alle med et morsomt taktilt grensesnitt.
  • Sims Matter - Simsene i byen din snakker direkte til deg, og det er opp til deg å svare på deres behov. Vil du høre og være skålen til byen? Eller misbruk din makt for berømmelse og formue?
  • Spesialiser deg på det du elsker - Mold din by som et kasinoanlegg, produksjonsnav, utdanningsklaver og mer, og så se som et unikt utseende og spre seg i hele byen.
  • Multiplayer - Bygg en region med venner for første gang! Samarbeide eller konkurrere i regionale og globale utfordringer og ta beslutninger som påvirker den større SimCityWorld.
  • GlassBox Engine - SimCity introduserer GlassBox, den revolusjonerende simuleringsteknologien som gir deg muligheten til å påvirke individuelle Sims liv, administrere simulering på bynivå og balansere

Utgivelsesdato: 2013-03-05

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download SimCity til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri SimCity
Videoer SimCity