Soulcalibur VI

Soulcalibur VI
Soulcalibur VI
Soulcalibur VI
Soulcalibur VI
Soulcalibur VI
Soulcalibur VI
Se video
0solgt!
Spar 75%kr638
kr154,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Soulcalibur VI leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

Soulcalibur VI

Soulcalibur 6 er et slåssespill produsert av "Project Soul"-Bandai Namco interne produksjon Studio. Den var befridd for PC opp på oktober 19th, 2018. Det er den sjette nummererte og niende samlede tittelen i Soul-serien. Spillet lar spilleren kontrollere en av flere tegn bevæpnet med ulike typer Bladed våpen-fra dolker til tunge hammere og sverd.

Historie og karakterer

Soulcalibur 6 (PC) er på en måte en remake av den opprinnelige Soulcalibur utgitt i 1998 for video arkader. Spillet forteller historien om den legendariske sverd, "Soul Edge". I 16th Century spanske pirat Cervantes de Leon kjøpte sverdet og sammen med den forble sovende innenfor ruinene av en havneby et sted i Spania fôring av sjelene til dem, som nådde sin hule på leting etter Soul Edge.  Da han samlet nok styrke og var i ferd med å ta over verden, to modige krigere-Sophitia fra Hellas og japansk Ninja Taki-drepte ham og knuste en av tvilling Soul Edge blader. Bladet var alt, men ødelagt og av sin magi brakte Cervantes tilbake til livet for å få ham til å kjempe en tysk ridder Siegfried, som dukket opp i havnebyen.

Siegfried vant, men etter å ha nådd Soul Edge fikk han fortært av sin onde. Loven ga ut en søyle av lys inn i himmelen, "The Evil Seed", som ville bringe ødeleggelsen av verden, og snudde Siegfried i kjempestor Nightmare-sverd nye vert. Tre år senere, er Europa i opprør. The Soul Edge-besatt Siegfried hevder mer sjeler å mate bladet. Men en gruppe krigere bestemmer seg for å ta saken i egne hender og fatt på en reise for å stoppe Soul Edge og Nightmare gang for alle.

SOULCALIBUR vi (SC 6) har en liste på over 20 tegn, hver av dem sportslige en annen type våpen. Disse inkluderer de nevnte Sophitia, wielder av et kort sverd og skjold, Taki som bruker to wakizashi kniver, og Cervantes, som kjemper med en kombinasjon av pirat sverd og en pistol. Andre tegn er blant annet:

 • Mitsurugi -en samurai kriger kjemper med en Katana. Han søker etter Soul Edge for å snu tidevannet i kampen mot fiender bevæpnet med skytevåpen
 • Ivy -engelsk Aristocrat som har et nag mot Soul Edge for å lede faren til hans død. Hun bruker en slange sverd, som fungerer perfekt på en lang avstand
 • Raphael – en fransk adelsmann som søker kraften i Soul Edge for å beskytte Amy, menigheten hans. Han kjemper med en Rapier og er blant de raskeste figurene i spillet
 • VoldO – en skremmende contortionist bevæpnet med et par katars. Han var livvakt for Vercci, farlig våpen selger fra Italia og vokteren av hans Herres enorme skatten. Han har vært på leting etter Soul Edge i tre år før begynnelsen av spillets historie.
 • Astaroth- en øks-vifter Golem, ble skapt av en kult av Ares med ett formål-å finne Soul Edge.
 • Grøh -en helt ny Fighter i Soul Calibur serien vaktliste, er Grøh medlem av den mystiske Aval Organization, formålet som er å lokalisere og ødelegge forbannet sverd. Han wields en dobbelt kantet sabel, som han kan skille i to.
 • Azwel -også en ny karakter i en serie, en salvie, godt bevandret i mange disipliner av vitenskap. Hans kunnskap var så kastet at Aval organisasjonen imot ham som en av sine ledere, til tross for sin tilsynelatende mangel på lojalitet mot deres sak. Hans våpen, palindrome, er et par pulsvanter. Hver av dem bærer en delt av både Soul Edge og dens rene motstykke, Soul Calibur. Han bruker dem begge til å tilkalle en rekke andre våpen.
 • Geralt av Rivia -The Witcher, jeger av monstre. Han bærer to longswords og bruker dem med dødelig presisjon.

Utmerkelser og spilleres mottakelser

SC VI spillet ble meget godt mottatt av anmeldere og spillere både, i henhold til Steam-plattformen, med vurderinger priste gameplay, karakter vaktliste og historien moduser av spillet. Soul Calibur 6 ble nominert til The Game Awards 2018 og Game kritikere Awards i kategorien: best Fighting Spill.

Priser og selgere tilbyr

Du kan kjøpe SOULCALIBUR vi Steam CD-Key på Spillhandel.no til meget konkurransedyktige priser. Selgere som tilbyr produktet er verifisert, og du kan være sikker på at produktet du får fra dem vil være så god som beskrevet. Du kan bruke nettleseren vår søk for å se om spillet du valgte å kjøpe kommer med alle add-ons.

Viktige funksjoner

 • En ny ta på fans favoritt Arcade tittel med nye slaget mekanikk og karakterer
 • Over 20 spillbare karakterer, hver av dem med ulik kamp stil sammen med karakter tilpasning
 • Historien om Soul Edge fortalt på en ny måte
 • Retur av mange kjente gameplay mekanikk, inkludert Critical Edge
 • Geralt fra Witcher serien som gjest karakter
 • Cross Platform gameplay og variasjon av spillmoduser som online og lokal multiplayer

SOULCALIBUR 6 (PC) for Steam-plattformen er en digital nedlasting produkt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-10-19

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Soulcalibur VI til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-10-18
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz or equivalent
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 20 GB available space
System: Windows 7, 8.1, 10 (64-bit)
Other: soundCard
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Soulcalibur VI
Videoer Soulcalibur VI