South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Fractured but Whole
Se video
0solgt!
Spar 39%kr500
kr305,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Uplay


South Park: The Fractured but Whole leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Uplay.

Hvordan laste ned med Uplay?

Aktivere spill på Uplay

Uplay

Key aktivering

1. Gå til: https://uplay.ubi.com/.

Klikk "Last ned Uplay for PC" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Uplay (PC)
2. Oppdrett en ny Uplay bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk på "Instillinger > Aktivere produktet ditt."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

South Park: The Fractured but Whole

Trey Parker og Matt Stone kommer tilbake med en oppfølger til den kritikerroste South Park: The Truth of Stick. Denne gangen er temaet superhelter, og South Park: The Fractured But Whole , som passer til kultfranchisen, trekker ikke slag. Denne gangen satiriserer den DC vs Marvel-konkurransen i form av Marvel's Civil War-parodi.

En retur til South Park

Det helt gjenskapte kartet av South Park fra The Truth of Truth er tilbake, nå med enda flere steder å utforske. Bruk karakteren din utrolige fartkraft i kombinasjon med South Park regulars 'for å få tilgang til nye områder, inkludert hustakene. Se etter loot på rare steder, det er sikkert at det blir noen.

Nytt tema

Så du reddet dagen i sannhetens pinne? Big deal, få med tiden. Cartman og mannskapet bryr seg bare om å skape den nest beste superhero-franchisen. South park: The Fractured But Whole har tolv superhelt-temaer klasser, inkludert Speedster, Cyborg og Karate Kid. Men den sanne kraften til The Fractured But Whole er i spissen av spillerkarakter, kraftig nok til å rive ut stoffet av tiden selv, blant annet. Superhelttemaet strekker seg til tilpasningen, med generiske og klassespesifikke kostymelementer som er tilgjengelige ved karakterskaping.

Forbedret spill

South Park: The Fractured But Whole (PC) forbedrer seg sterkt på systemene som først ble satt på plass i The Truth of Truth. Kampsystemet blir revolusjonert, som nå foregår på et rutenett, slik at karakteren beveger seg rundt, og gjør nøye posisjonering en nøkkel til seier. De tolv klassene er fundamentalt forskjellige og har tildelt klassiske roller som healere eller tanker, noe som vil ha betydning for spillingen. Endringene dyper sterkt kampsystemet uten å gjøre det uhåndterlig eller uklart.

Utstillingsskaperne er fortsatt i kontroll

Trey Parker og Matt Stone jobbet veldig nært med Ubisoft, som gir stemmer, skriving, viktige forslag og mer. Takket være det South Park: The Fractured But Whole fortsatt holder seg til stilen og atmosfæren i det opprinnelige showet, likte The Truth of Truth. Steder og tegn rett fra kildematerialet kommer tilbake bedre og mer rikelig enn noen gang før. South Park: The Fractured Men Whole føles som en superhelt-tema ekstra lang episode av showet.

South Park: The Broken But Whole preorderversjoner og bonuser

Spillet er tilgjengelig for forhåndsbestilling i fire forskjellige versjoner. Standardfunksjoner bare basisspillet, uten ekstra innhold. Den digitale Gold Edition inneholder basisspillet, så vel som sesongkortet, en rekke kostymer i spillet og en bonus-bonus. Steelbook Gold (tilgjengelig bare i USA-butikkene) legger til et Steelbook-tilfelle og et sett med litografiske utskrifter av South Park Studios-kunstverk i tillegg til innholdet i den digitale kun Gold Edition. Endelig inneholder Collector Edition alle de ovennevnte OG en seks-tommers figurering av The Coon, Cartmans superheroiske alter-ego. Til slutt mottar alle preorder-kjøpere The Truth of Truth-kopi gratis, og alle versjoner over Standard mottar en in-game assisstant Towelie.

South Park The Fractured But Whole (PC) for UPlay plattformen er et digitalt produkt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-10-17

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download South Park: The Fractured but Whole til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Uplay-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-10-16
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Uplay
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri South Park: The Fractured but Whole
Videoer South Park: The Fractured but Whole