Space Engineers

Space Engineers
Space Engineers
Space Engineers
Space Engineers
Space Engineers
Space Engineers
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr188,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Space Engineers leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Space Engineers (PC)

Overlevelse sandkasse erfaring

Hele plassen venter på at du skal utforske den. Som rom ingeniør har du blitt sendt for å oppdage så langt usynlige planeter og plassen som omgir dem. Bygg din base på en asteroide, månen eller en jord-lignende planet. Gå til hvilken Planet du ønsker og prøve å lage din kosmiske hjem der. Husk, at hvert miljø er helt annerledes og du trenger spesifikke ferdigheter og elementer for å overleve der.

Laging & utforsking

Det finnes mange forskjellige typer elementer som du kan opprette. Space Engineers har avansert konstruksjon system som lar deg lage objekter langt utover fantasien din. Konstruere et stort skip hvis du planlegger noen lang reise eller bygge et lite skip for kort avstand reiser. Finn ulike komponenter for å lage noen komplekse elementer og mine helt ukjente, rå mineraler. Tilpass konstruksjoner ved hjelp av mange forskjellige blokker som: store gummi blokker, trekanter, omvendte trekanter, halv blokker. Bruk magnetiske støvler for å motstå plass tiltrekning og sveisemetall konstruksjoner av basen din. Hvis du liker å legge til noen farger til objekter som du laget, er det en mulighet til å gjøre det. Mal stillas rosa og nyt din ekstraordinære plass base!

Reis gjennom universet

Ta en lang reise gjennom langt galakser og bruk forskjellige romfartøy. Bruk en jetpack til å fly på basen din eller komme inn i et lite stjerneskip for å besøke områder i nærheten. Ikke glem, at jetpack krever en bestemt mengde hydrogen og oksygen. Dette er to hoved ressurser som du vil bruke. Gjør deg selv en oksygen generator aldri å kjøre ut av det!

En fullt fleshed ut fysikkmotor

Spillet har et sterkt fokus på å bygge bevegelige objekter som kjøretøy. Space Engineers bruker et volum basert fysikkmotor som påvirker alt, ikke bare bevegelse av objekter. Gjør noen interessante og morsomme scenarier ved å ødelegge eller skade blokker!

To spillmoduser å velge mellom!

Det spiller ingen rolle om du foretrekker single player modus over multiplayer eller vice versa. Det er mulig å spille begge. Velg overlevelse eller kreativ modus og bestemme hva som er din hensikt å besøke plass i dag. Creative-modus lar deg designe og bygge alt du vil uten behov for forsyning og ressurser. Building skjer umiddelbart med et enkelt klikk på en knapp, slik at denne modusen er perfekt hvis du ønsker å teste noen av konseptene. Survival Mode, på den annen side, som navnet antyder handler om å overleve i den kalde mørke plass.

Uendelig genererte verden

Besøk fascinerende steder mens du reiser gjennom galakser. Spillet inneholder uendelige generert univers som inneholder bredt utvalg av eksotiske, plass steder. Oppdag fantastiske planeter som ligger langt borte fra din hjemme planet og endre fremtiden for rom forskning.

Adventure basert på virkelige NASA forskning

Space Engineers er basert på faktiske NASA spådommer om rom forskning i nær fremtid neste 60 år. Alt som skjer på skjermen din er en slags simulering av hva som faktisk kan skje med ekte astronauter. Er ikke det spennende?

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Space Engineers til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core2 Duo 2.0 GHz
Graphics: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870 / Intel HD Graphics 4000
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 2 GB HD
System: Microsoft Windows XP
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 3ESBR EveryoneUSK Everyone
Bildegalleri Space Engineers
Videoer Space Engineers