SpellForce 3

1solgt!
Populært!
Spar 52%kr532
kr253,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


SpellForce 3 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
Tips en venn

SpellForce 3

Dyp og historiedrevet kampanje

Følg hendelsene som førte til den tragiske oppbruddet av Eo-kontinentet og bekjempe farlige fiender. Stopp handlingene til truende brøkdel kalt Arcane for å gjenopprette balanse og fred for alltid. SpellForce 3 handlingen foregår fem hundre år før historien kjent fra første del av serien. Dykk inn i rik og fengslende historie og oppdag mørke hemmeligheter skjult av The Circle - en forening av tretten mest magiske tryllekunstnere av alle raser. Ta mange krevende oppdrag og finn bestemt loot som utløser noen ekstra opplevelser.

Komplekse RPG-mekanikere

Å spille et RTS-spill med oppdrag og helter er, uten å lykkes, noe du aldri har opplevd før! Loot rundt nabolaget og tilbringe lange timer på å finne unike gjenstander. SpellForce 3-spill er vell av absorberende oppdrag, som krever spesielle ferdigheter og taktikker. Avanserte ferdighetstrener for flere tegn gir deg mulighet til å lage en unrepeatable helt, tilpasset dine preferanser. Fullt stemmede dialoger legger til SpellForce 3 enda mer RPG karakter og ta denne tittelen inn på neste nivå.

Forskjellige multiplayer-moduser

Mer balansert og forbedret skjermemodus er perfekt for de som ser strengt ut for RTS-visninger. Det gjør det mulig å samle ressurser (som tre, murstein, mat, jernmalm og Aria vann) og bygge en hær. Bruk hester med vogner for å utveksle kilder og oppfinne en teknologi som kan gjøre gårdene helt uavhengige. Rekruttere helter og utvikle ferdigheter på en måte som passer deg best. Det er mange forskjellige flerspiller moduser, slik at du kan leke med vennene dine i samarbeid eller kjempe mot dem!

Taktisk tilnærming

Bygg en sterk, kraftig hær og overmakt dine fiender under en RTS-modus. Forsiktig planlegge en kompleks strategi og føre en masse kraftige enheter til en episk kamp. Hvis du er en person som liker RPG og RTS-spill, vil du være helt fornøyd fordi SpellForce 3 lar deg vende mellom disse to modiene og bruke dine taktiske ferdigheter i nesten hvert øyeblikk! Bygg opp basen din og utforske området rundt med speider eller infanterister. Beskytt ditt folk mot zombier eller andre dødelige monstre og skapninger.

Stor verden og mange hemmeligheter

Ta del i endeløs leting under eventyret ditt og oppdag magiske ting, fantastiske steder, interessante figurer og vanedannende dialoger. Unravel noen skjulte hemmeligheter av den gamle verden av Eo. Kontroller flere tegn, hver med sine egne attributter og ferdighetstrær, samt deres egne detaljerte utstyrspaneler og statistikk. Leting og kamp fører deg til et bredt utvalg av loot, slik at du kan sammenligne og utstyre forskjellige elementer på forskjellige tegn. Løpet har typiske RPG-verdier, for eksempel vare sjeldenhet, potions, pyntegjenstander å selge. Elementer som våpen har detaljerte statistikker som skade, angrep per sekund, kritiske sjanser og typer skader. Husk at noen våpen krever et visst nivå å utstyre! Bruk din journal og en quest logg for å spore dine nåværende oppdrag og takle det du ønsker først.

Nøkkelfunksjoner

SpellForce 3 er et RTS / RPG hybrid-spill som har en hyggelig historie, fantastiske multiplayer-moduser og åpen verden full av interessante elementer og helter.

 • Den sublime mixen mellom RPG og RTS
 • Tilgjengelig for Windows via Steam-plattform
 • Fascinerende prequel til hele serien
 • Advanced Karakterutvikling med utvidede dyktighetstrener
 • Interessant historie, dialoger og helter.
 • Enorm verden med mange forskjellige loot-muligheter.
 • Beslutninger og videre konsekvenser i spillet av dem
 • Krevende slag og taktikk under en RTS-kampanje
 • Ressursinnsamling og komplisert utvidelsesprosess
 • Langtimer med singleplayer modus
 • Hver karakter har mange spesielle angrep med omfattende effekter
 • Omfattende RPG-mekanikk

SpellForce 3 (PC) for Steam plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-12-07

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download SpellForce 3 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-12-06
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri SpellForce 3