Spintires

Spintires
Spintires
Spintires
Spintires
Spintires
Spintires
Se video
0solgt!
kr166,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Spintires leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Spintires

Spillet inviterer deg til å starte motoren og utforske vakkert designet kartet mens du kjører en stor, sovjetiske kjøretøy. Spintires er både morsomt og utfordrende, så du må være ekstremt fokusert under hele den gripende spillingen. Test dine kjøreegenskaper, singel eller i co-op, og kjør rundt frustrerende vanskelige områder for å levere lasten din.

Gameplay og spillmoduser

I løpet av spillet, vil du kjøre rundt forskjellige veier fylt til randen med hindringer, som er designet for å stoppe deg. Men med nøyaktig manøvrer, kan du komme frem til tiden på destinasjonen. Spintires er en veldig nøye utformet Simulator, som kan virke for mye som ekte livserfaring. Lastebilene der du kan kjøre, har også realistiske kontroller og håndtering. Utvikle dine kjøreferdigheter og bli den beste lastebilsjåføren noensinne har eksistert!

Drive ulike off-road kjøretøy og fordype deg i det kuperte landskapet i Russland. Utforsk overflod av fantastiske steder og riste gjennom gjørma med lastebilen din. Nyt den realistiske overflaten som reagerer nøyaktig på vekten av bilen din og kjørestilen du bruker. Spillet fysikk er veldig trofast utformet og som gjør det mulig å ta utfordringen. Spintires tilbyr en rekke kart som kan spilles både single og multiplayer. Hvert kart foreslår sine egne utfordringer og kjøretøyer. Oppdag mange steder hvor du kan finne nye biler. Noen av dem er ikke lett å nå.

Nyt multiplayer

Hvis du er en stor fan av samarbeid, kan du alltids starte multiplayer modus. Med tre venner eller tre fremmede, kan du kjøre rundt på alle seks nivåer som spillet teller. Når du har et hyggelig team sammen som du kan jobbe godt med, vil du kunne spille kartene mye enklere med hverandres hjelp.

Spillere mottak og utmerkelser

Spintires for PC samler mange positive spill vurderinger på Steam-plattformen. Spillere anser det som en svært vanedannende, originalt og utfordrende spill med gode fysikk. Spillet har oppnådd nesten god score så langt og det har vært sympatisk beskrevet og kommentert av spillere rundt om i verden. Som et spill som sikrer en av de største off-road kjøreopplevelse for en gamer, Spintires vant Intel® Level up 2009 Award.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Spintires til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 1.8GHz Pentium 4 / Athlon XP 1700+
Graphics: GeForce 210 / Radeon X600
Memory: 1 GB
Diskspace: 2 GB
System: Windows XP
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 3ESBR EveryoneUSK Everyone
Bildegalleri Spintires
Videoer Spintires