Spore

Spore
Spore
Spore
Spore
Spore
Spore
Spore
Spore
Spore
Se Video
1% rabattkr79
kr78,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


Spore leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Spore foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Spore fra kun 78kr

Spill gjennom Spores fem evolusjonære stadier: Cell, Creature, Tribe, Civilization, and Space. Hvert stadium har sin egen unike stil, utfordringer og mål. Du kan spille hvordan du velger - start i Cell og nurture en art fra ydmyk tidepool organisme til intergalaktisk reisende, eller hoppe rett inn og bygge stammer eller sivilisasjoner på nye planeter. Det du gjør med ditt univers er opp til deg.

Spore gir deg en rekke kraftige, men brukervennlige verktøy for opprettelse, slik at du kan lage alle aspekter av universet ditt: skapninger, kjøretøyer, bygninger og til og med stjerneskip. Mens Spore er et singleplayer-spill, deles kreasjonene dine automatisk med andre spillere som gir et ubegrenset antall verdener å utforske og spille.

  • SKAP ditt univers fra mikroskopisk til makrokosmisk - fra tidevannsbasseng amoebas til blomstrende sivilisasjoner til intergalaktiske romskip, er alt i hendene dine.
  • EVOLVER ditt skapning gjennom fem stadier - Det er overlevelsen til de morsomste som valgene dine reverberate gjennom generasjoner og til slutt bestemme skjebnen til sivilisasjonen din.
  • FORKLUDER Andre spillers galakser - Skal skapningen din regere universet, eller vil din elskede planet bli blasted til smithereens av en overlegen fremmede rase?
  • DEL med verdenen - Alt du lager er delt med andre spillere og omvendt, og gir tonnevis av kule skapninger for å møte og kule steder å besøke.

Utgivelsesdato: 2008-12-19

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Spore til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri Spore
Videoer Spore