Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Se video
2solgt!
Spar 29%kr319
kr224,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Star Wars: Battlefront II leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Star Wars: Battlefront II

Hvis du drømmer om en militær karriere blant stjernene og elsker George Lucas' univers, så Star Wars BATTLEFRONT II er spillet for deg. Jord-risting slag, overbevisende historie, imponerende grafikk, det er en sann Star Wars opplevelse for både lys og mørke siden av kraften!

Enkeltspillerkampanje

Møt IDen Ersio, sjefen for en elite TIE Fighter-skvadron kalt Inferno Squad, som slår sammen antenne overlegenhet med kommando taktikk på bakken. Historien begynner når hun ser den andre Death Star eksplodere, og ting fremgang raskt derfra. Bli med henne på en tretti år lang reise over galaksen langt borte, og se om hun klarer å fullføre keiserens siste ordre. Karakterer du kjenner og elsker gjør deres gjesteopptredener, slik at du kan spille som Kylo ren eller Luke Skywalker i oppdrag skreddersydd til disse tegnene. Det er en utmerket enkeltspilleropplevelse som bygger bro over gapet mellom episodene VI og VII.

Spesialiserte klasser

SW: BATTLEFRONT II bringer klassebasert spilling til flerspillermodus for å diversifisere opplevelsen din. Plukk en Assault Trooper å presse Frontlines med en rifle og ødeleggende hagle å tynne ut fienden rekkene. Roll Heavy Trooper til å legge ned undertrykkelse brann med en minigun og presse gjennom takket være kraftige skjold. Hvis du nyter langdistanse støtte og massakrene din fiende plukke spesialist for snikskytter rifler og praktiske feller. Hvis du velger Officer vil du gi ditt team med svært nyttige evner øker sin løse og overlevelsesevne på slagmarken.

Ikoniske steder, berømte slag

Besøk et stort antall av planetene du kjenner og husker fra Star Wars-filmene. Utforsk theed, Crait, og mange andre steder trukket fra den lange historien til galaksen langt unna. Bli med hærer fra flere perioder: kloner, droider, opprørere, første orden, og andre er rekruttering og behov for pistol armen og skarpt øye.

Helter og maskiner i SWBF2

Token systemet fra det første spillet ble omarbeidet fra grunnen av. Samle poeng under kampene ved å score poeng for laget ditt på forskjellige måter, og Lås opp tilgangen til kraftigere enheter med dem. Tungt pansrede battledroids, Imperial turgåere, og mektige helter er moden for å ta. Star Wars Battlefront II lar deg oppleve dueller tidligere usett i filmene. Test Darth Maul fart og hensynsløshet mot Rey ' s ladning og mental kontroll. Undervis Kylo ren den sanne kommandoen av Force som Master Yoda, eller hjelpe kaptein Phasma fange forrædersk Finn. Det er enda flere helter for deg å oppdage og jobbe deg mot.

Imponerende grafikk

Star Wars Battlefront 2 skjøvet grensene for visuell troskap i spill. Den fotogrammetri teknologien når nye høyder i DICE ' s space shooter, forutsatt at du har maskinen til å kjøre den, selvfølgelig. Skarp teksturer, realistiske modeller, detaljerte ansiktsuttrykk. Det er en visuell fest verdig store skjermer.

Mottakelser og meninger

Før du kjøper Star Wars Battlefront 2 du sannsynligvis vil vite hva de andre spillerne, samt kritikere, har å si om spillet. Spesielt etter at skandalen forbundet med tyvegods bokser, som skadet rangeringen av spillet. Men ideen om tyvegods boksene ble raskt endret for å bli mer vennlig mot spillere. De fleste videospill score samlet nettsteder har vurdert spillet på ~ 7 av 10. Gi bruk/r karakterer er meningsløst på grunn av det faktum, at spillet ble utstøtt etter skandalen.

Grunnen til at vi bestemte oss for å peke ut dette er å vise at ikke alle meninger om Battlefront 2 kommer til å være pålitelig.   Siden modellen av tyvegods boksene ble endret, er spillet resepsjonen mye bedre. Spillerne nyter spillingen og muligheten for å bli nesten alle fra Star Wars-universet. Hvis du ønsker å være en Darth Maul eller Darth Vader, her er din sjanse.

Sjekk utvalget av selgere og priser på Star Wars BF 2 på Spillhandel.no

Her vil du kunne kjøpe spillet i en relativt lav pris. Mange rabatter og de beste tilbudene kan finnes i vår markedsplass så hvis du er ute etter Star Wars Battlefront II så er dette et sted å begynne.

Viktige funksjoner

Star Wars BATTLEFRONT II (PC) er et fantastisk eventyr i galaksen langt borte. Gripende enkeltspillerkampanje kombinert med fornyet multiplayer og vakker grafikk gjør det til et spill for alle Star Wars fan med en forkjærlighet for online skyttere.

Star Wars Battlefront II-funksjoner

  • Full story kampanje-selv om du ikke liker online spill, SW: Battlefront II har en enkeltspillerkampanje bygge bro over 30-års historie gap mellom episoder VI og VII
  • Klasse-basert multiplayer-Assault, heavy, Specialist, og Officer klasser er for deg å velge den rette for din playstyle
  • Ikoniske helter-spill som Yoda, Darth Maul, Rey og andre figurer fra filmene... forutsatt at du har poeng å gyte som dem
  • Fantastisk grafikk-ved hjelp av fotogrammetri-teknologien DICE gir en skarp og vakker interaktiv Star Wars-opplevelse
  • Berømte steder-Kjemp på noen av dine favoritt planeter og utforsk dem utover de korte tekstutdragene du har sett i filmene

Star Wars Battlefront 2 (PC) for Origin er et digitalt produkt – ingen boks er inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2017-10-17

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Star Wars: Battlefront II til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-11-16
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: AMD FX 6350/Intel Core i5 6600K
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
Memory: 8GB RAM
Diskspace: 60GB
System: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10
Språk English-USFrenchPortuguese-BrazilSpanish-LatinAmerica
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Star Wars: Battlefront II
Videoer Star Wars: Battlefront II