Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Star Wars: Battlefront II
Se video
0solgt!
Spar 3%kr266
kr256,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Xbox Live


Star Wars: Battlefront II leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Xbox Live.

Hvordan laste ned med Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Star Wars: Battlefront II

Påbegynn en endeløs Star Wars-opplevelsesopplevelse fra den bestselgende Star Wars-videospillfranchisen av all tid.

Rush gjennom bølger av fiender på Starkiller Base med kraften i lightsaberen i hendene dine. Storm gjennom jungelbaldakinen til en skjult Rebel-base på Yavin 4 med dine andre troppere, dispensere ildkraft fra AT-ST. Still opp din X-vinge-skvadron fra et angrep på en mammut First Order Star Destroyer i rommet. Eller oppstå som en ny Star Wars-hero - Iden, en elite imperialistiske soldatstyrker - og oppdag en følelsesmessig og gripende singleplayer-historie som strekker seg over tretti år.

Opplev rike og levende Star Wars multiplayer slagmarker over alle tre epoker: prequel, klassisk og ny trilogi. Tilpass og oppgrader dine helter, sjøfolk, eller troppere, hver med unike evner til å utnytte i kamp. Kjør tauntauns eller ta kontroll over tanker og hastigheter. Down Star Destroyers størrelsen på byer, bruk Force til å bevise verdien din mot ikoniske tegn som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, da du spiller en rolle i en spillopplevelse inspirert av 40 år med tidløse Star Wars-filmer.

Funksjoner

  • En ny helt, en historie uten forklaring. Hopp inn i støvlene til en elitens spesielle styrker soldat, like dødelig på bakken og i rommet, i en følelsesmessig gripende ny Star Wars-kampanje som strekker seg over 30 år og brer hendelser mellom filmens Star Wars: Return of the Jedi og Star Wars: The Force Awakens.

  • Den ultimative Star Wars-slagmarken. Et Star Wars multiplayer-univers er uovertruffen i rekkevidde og bredde, hvor opptil 40 spillere kjemper som ikoniske helter, autentiske til tiders troppere og i en massiv rekke av kjøretøy på land og i luften - som kampen raser gjennom galaksen.

  • Galaktisk-skala rombekjempelse. Mellomlagsmål er utformet f eller Star Wars Battlefront II fra grunnen opp med distinkte håndterings-, våpen- og tilpasningsalternativer. Bli med i skvadronen og vev mellom asteroidefeltene, fly gjennom Imperial Dock Yards og ta ned massive hovedstadskip som du pilotlegendariske sjøfolk i høytstående dogfights med opptil 24 spillere og 40 AI-skip.

  • Tren offline. Øvelsen er perfekt. Nyt solo offline spill hvor du kan tjene belønninger, tilpasse tropper og helter, og ta med deg oppgraderingene til online multiplayer-slagmarken.

  • Master din helt. Ikke bare en ikonisk helt - din helt. Master din håndverk med tilpassbar karakterprogresjon. Oppgrader evner som er unike for hver helt, trooper klasse og starfighter. Bruk disse evnene til å tilpasse og modifisere karakterens krefter, enten som dødelige aktive effekter på motstanderne dine, hjelpsomme statusforsterkninger eller taktisk hjelp, for å motvirke enhver motstander på kampfronten.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Star Wars: Battlefront II til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-11-16
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Xbox Live
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
System: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 and Windows 10.
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Star Wars: Battlefront II
Videoer Star Wars: Battlefront II