Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront
Se video
1solgt!
Spar 51%kr210
kr101,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Star Wars: Battlefront leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Star Wars: Battlefront foregår via Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Star Wars: Battlefront (PC) fra kun 101kr

I Star Wars Battlefront har en hel flåte X-vinger og TIE-fighters utvidet seg over himmelen. Hopp på den keiserlige speeder-sykkelen og prøv å unnslippe blasterbrillene som kommer deg. Delta i de nye, legendariske Star Wars-kampene . Vær helten, lag dine egne uforglemmelige øyeblikk i Star Wars Battlefront.

Nøkkelfunksjoner

  • Ikoniske stjernekrigskarakterer - noensinne lengtet etter å bli med i den mørke siden av styrken? Det er innen rekkevidde nå! Bli Darth Vader til Force Choke dine fiender eller keiser Palpatine for å få kontroll over galaksen. Du kan også dominere slagmarken som Luke Skywalker eller hjelpe hæren din med Enhanced Squad Shield med Princess Leia.
  • Kommandofiler fra Millenium Falcon til AT-AT - du får muligheten til å mestre din favorittkrigsmaskin i treningsoppdrag og vinne kampen. Forbedre dine ferdigheter ved å bruke et stort utvalg av Star Wars-biler er nøkkelen til suksess. Vær forsiktig, skjønt - du finner deg selv på kanten av setet ditt når du hopper i cockpiten.
  • Multiplayer Battles - delta i 9 forskjellige moduser med fra 8 til 40 spillere. Støt eller stopp AT-AT-overfallet. Dominere himmelen i Fighter squadron-modus eller ta en blast i det tradisjonelle laget deathmatch. Kjemp for overherredømme over fem hovedpoeng eller beseire helten. Lag opp for å sikre de verdifulle lasteskuffene i fange flagget modus til enhver pris.
  • Star Wars-oppdragene 'real deal' - kampene har blitt tatt til et helt annet nivå av spenning. Det som gjør dem unike, er lydeffekter og kopier som gjenspeiler 100% av Star Wars universets ektheten.

Star Wars Battlefront for Origin plattformen er et digitalt produkt - ingen boks levering.

Utgivelsesdato: 2015-11-17

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Star Wars: Battlefront til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri Star Wars: Battlefront
Videoer Star Wars: Battlefront