Star Wars - Classics Collection

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr232,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Star Wars - Classics Collection leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
Tips en venn

Star Wars - Classics Collection (PC)

Inkluderer:

STAR WARS - X-Wing Spesialutgave

 • Den gamle republikken er borte. Senatet er avskaffet. Jediridderne er utryddet. Nå forsøker keiseren å knuse den siste gjenværende opposisjonen. Mot imperiets overveldende makt står en liten, men voksende opprørsallianse.

STAR WARS: TIE Fighter spesialutgave

 • Bli en rekrutt av Den keiserlige marinen under kommando av Darth Vader, og pilot romkjøretøy som vil forlate deg andpusten.

STAR WARS - X-Wing Alliansen

 • En nøytral familie kjemper for sin virksomhet - og dens overlevelse - og blir feid opp i kampen mot det inngripende imperiet. Du må trosse den sterke arm taktikk en rivaliserende familie som vil stoppe på ingenting for å ødelegge din trading selskap. Til syvende og sist vil du bli med i Rebel Alliance for en rekke skjulte oppdrag og avdekke informasjon om Imperiets andre Death Star-prosjekt. Finalen? Du vil finne deg selv på kontrollene til den legendariske Millennium Falcon , flyr mot den massive Imperial flåten i slaget ved Endor. Star Wars: X-Wing Alliance setter deg midt i den episke Star Wars-konflikten - og tar romkampspenning til nye høyder.

STAR WARS X-Wing vs TIE Fighter - Maktbalansekampanjer

 • Real-time mot ekte piloter; Dette er Star Wars romkamp som det var ment å være! Med utfordrende dogfights i sanntid på 2 til 8 spillere, er Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter en av de mest historisk betydningsfulle romkampsimulatorene som noensinne er laget. Aldri før var virtuelle piloter i stand til å klatre inn i cockpiten til et imperium eller opprør starfighter og har valget mellom å fly alene eller med andre, samarbeid eller konkurransedyktig.

STAR WARS-opprør

 • Det er en tid med stor omveltning. Den første Dødsstjernen har blitt ødelagt, noe som markerer en stor seier for opprøret. Men imperiet er fortsatt sterkt. Som kommandant må du velge å ta kontroll over enten Opprørsalliansen eller det galaktiske imperiet. Målet ditt: fullstendig dominans av galaksen.

STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga

 • Skjebnen til en galakse henger i balansen, og du er i kommando!
  Led de store hærene i Star Wars Episode II: Attack of the Clones saga i intense sanntids strategisammenstøt. Gå inn i kampen som det galaktiske imperiet, Opprørsalliansen, Wookies, Trade Federation, Gungans eller Royal Naboo for å bestemme løpet av den galaktiske borgerkrigen.

STAR WARS: Rebel Assault I + II

 • Opprørsstyrkene har vunnet sin første kamp mot den mørke siden... Men krigen har bare så vidt begynt!
 • Som Rookie One blir du kastet inn i en 3D-galakse langt, langt unna for å knuse det onde imperiet, en gang for alle. Ta T16 Skyhopper på en trening kjøre gjennom Beggar's Canyon ... Så dodge asteroider og blast TIE jagerfly i et dypt rom rumling ... takle en flåte av truende AT-ATs på isete tundra av Hoth ... og til slutt utslette Vader og det onde imperiet med en kamikaze grøft kjøre på den beryktede Death Star.

STAR WARS: Rogue Skvadron 3D

 • Det er en tid med stor glede i galaksen. Luke Skywalker, med hjelp av Wedge Antilles, har sprengt Dødsstjernen. Men det er lite tid til å feire. Det mektige imperiet samler styrke for et bestemt, alt-ut angrep på opprørsstyrkene.
Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Star Wars - Classics Collection til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Språk English
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Star Wars - Classics Collection