Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Se video
2solgt!
Spar {percentage}%kr
kr361,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


Star Wars Jedi: Fallen Order leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Star Wars Jedi: Fallen Order (PC)

Star Wars Jedi: Fallen Order er en enkelt spiller, tredje person perspektiv actionspill, utgitt av Electronic Arts og utviklet av respawn Entertainment, studioet bak titler som titanfall-serien og Apex: Legends. Spillet er satt mellom episodene 3 og IV av Star Wars saga og har en helt ny historie og karakterer. Hovedpersonen i spillet er Cal Kestis, unge Jedi Padawan, som overlevde henrettelsen av Order 66 og har siden vært på flukt fra imperiet. Spillet har mange mekanikere at fans av Star Wars-serien vil nyte som lys sverd dueller, ved hjelp av Force å flytte ting, frodige verdener, både kjent fra skjermen og nye. Drevet av Unreal Engine 4, er spillet også en fest for øyet, rendering karakterer og steder med stor detalj.

Gameplay

Star Wars Jedi: Fallen Order er en TPP action spill og besitter alle de kvaliteter karakteristisk for sjangeren, servert i en Star Wars saus. Spilleren styrer Cal Kestis, en ung Jedi. Hovedpersonen er godt bevandret i Force, som han kan bruke til ulike formål. For eksempel kan han tilkalle vinstokker fra nærliggende trær til å svinge over kløfter. Cal kan bruke sin Jedi trening til å kjøre langs vegger, hoppe fra en til en annen. Han kan også bruke Force push for å rydde vei, for eksempel ved å bryte åpne skadede dører.

Som Jedi bruker Cal et lys sverd. Det er et allsidig verktøy, nyttig som et våpen, men også for andre formål, for eksempel å tenne veien fremover. I kamp, kan Cal svinge lys sverd kutte ned sine fiender nesten umiddelbart. Han kan også kaste den på fjerne Stormtroopers og bruke ulike Force teknikker, som sakker tid eller trekke i fiender for en rask spidde. Combat gir spilleren poeng som kan brukes til å oppgradere hovedpersonen ferdigheterTil alle tider, Cal er ledsaget av BD-1, en liten Droid, som kan utnyttes til en rekke formål, for eksempel åpne lukkede dører.

Historie og karakterer

Etter at kansler ble forrådt og henrettelsen av Order 66, har Jedi Order falt. Lone overlevende av PURGE er spredt over galaksen, jaget av Sith Lord, Darth Vader, og hans Inquisitors. En av flyktningene er Cal Kestis, en ung Padawan, gjemmer seg på den eksterne renovasjons planeten Brecca. Når han blir oppdaget som en Force sensitive, må Cal flykte fra klørne til Imperials sendt etter ham, inkludert den andre søster, en av Vader's Inquisitors. På rømmen møter han Jedi Master Cere Junda. Sammen med henne, bestemmer Kestis å fullføre sin Jedi trening og gjenopprette den falne Order.

Resepsjonen

Den første traileren til Star Wars Jedi: Fallen Order ble presentert under 2018's EA Play og samlet positive meninger fra kritikere og fans. Begge gruppene roste livaktig grafikk, brakt til liv av Unreal Engine 4, traversering ved hjelp av Force og bekjempe mekanikk, ansette både kort og langdistanse angrep.

Under 2019s E3, EA presenterte mer av spillingen på Wookie planeten Kashyyyk, som ytterligere overbeviste pressen og fans som Jedi Fallen Order kan være enda et flott spill satt i Star Wars universet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Star Wars Jedi: Fallen Order til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Star Wars Jedi: Fallen Order
Videoer Star Wars Jedi: Fallen Order