Stellaris: Apocalypse

0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar {percentage}%kr
kr138,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Stellaris: Apocalypse (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet Stellaris aktivert på din Steam konto.
Tips en venn

Stellaris: Apocalypse (PC/Mac)

Stellaris Apocalypse er en ekstra stor utvidelsespakke utgitt av det store strategi spillet stellaris. I denne ekspansjonen, får spilleren til å utøve krefter ødeleggelse, som Star base-montert ion kanoner, Titan klasserom skip, en ny fraksjon i galaksen samt Colossus, et romskip i stand til å decimate hele planeter. Den Apocalypse utvidelsespakken kom med en 2,0 patch, Cherryh, som introduserte noen nye elementer til gameplay og omarbeidet noen av komponentene.

Utvidelsesfunksjoner

Stellaris: Apocalypse's nytt innhold er delt mellom selve utvidelsespakken og endringer innført i 2,0 patch. Utvidelsespakken introduserer fire viktige elementer til kjernen spillet, den første og fremst som er absolutt den Colossus-klassen romskip. Disse dreadnoughter vises sent i spillet, og for en god grunn. Bruke en Colossus'krever spilleren å få de respektive Ascension perk. Skipet har et enkelt spor for sitt masseødeleggelsesvåpen. Spilleren kan velge mellom ulike typer våpen. Hver av dem har forskjellige effekter fra drap eller assimilere arter, for å fullstendig tørke ut livet på en planet eller ødelegge det helt.

Andre nye funksjoner inkluderer Titan-klassen skip, store, tungt bevæpnede fartøy, som gir høye bonuser til enheter som betjener under den, ion kanoner, i stand til å nå den andre enden av systemet, og en ny fraksjon av Marauders, gyting i utkanten av galaksen, fra hvem m spilleren kan rekruttere leiesoldater.

Patch innhold

Patch 2,0 innført i Stellaris: Apocalypse endringer noen av mekanikken i spillet. Said endringene er ganske betydelig og kan påvirke spillerens gameplay strategi. Flåter har nå en størrelsesgrense, og Force ulikhet Combat bonus tildeles når en mindre flåte engasjerer en større en. Raskere enn lett (FTL) reiser har blitt modifisert, med fokus primært på hyperplanes, og opphøyet reise har blitt sped opp for å kompensere. Det er noen mindre og større endringer innført i denne utvidelsen, som gjør laget nøye planlegge og teste grensene for hva de kan og ikke kan gjøre.

Resepsjonen

Stellaris: Apocalypse ble møtt med positiv kritisk mottakelse. De anmeldere roste utvidelsen ambisiøse endringer, hvorav noen fullstendig forbedret spillopplevelsen. Det nye innholdet lagt til av utvidelsen som ble også rost som et skritt i riktig retning mot å gjøre Stellaris beste galaktiske sandkasse.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Stellaris: Apocalypse til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-02-21
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5 @ 2.5Ghz
Graphics: ATI Radeon HD 6750 / NVIDIA GeForce 320 or higher with 1024MB VRAM
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 4 GB available space
System: OS X 10.8.5 or newer
Other: Controller support
Språk EnglishFrenchGermanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 7
Bildegalleri Stellaris: Apocalypse