Stellaris

Stellaris
Stellaris
Stellaris
Stellaris
Stellaris
Stellaris
Se video
0solgt!
Spar 67%kr425
kr137,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Stellaris (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Stellaris

Har du noen gang ønsket å ha din egen galaktiske imperium, bringe en æra av fred og velstand til det, og konfrontere noen som ville stå i veien? Paradox's science-fiction kosmiske ekspansjon Simulator Stellaris gir deg sjansen til å spre din innflytelse over stjernene. Design din egen Art og politiske system og se hvor godt du kan håndtere sin vekst.

Lag-A-arter

Stellaris ikke bare velge en galaktiske sivilisasjon for deg og krefter til å håndtere det. Lag din egen detaljerte Start planet og dens innbyggere. Velg deres type og spille selv som fungoids eller bløtdyr hvis du ønsker det! Velg sine ideologier, og skape et samfunn som aggressiv eller vennlig som det passer din plan for kampanjen. De første valgene definerer hvordan kolonisering vil gå. Så sørg for at de passer dine planer. Det ville gjøre deg noe godt er du plantet fuglearter på en vann verden, tross alt.

Engasjerende leting

Din planet er bare begynnelsen. Utforsk hvert hjørne av din Star Opprinnelses system for å oppdage hvor lite du vet selv om ditt eget hjørne av rommet. Hver asteroide du passerer kan skjule noen lang glemt teknologi som vil øke du fremgang betydelig. Eller et oppdrag som vil utvide deg kunnskap om universet. Send undersøkelses skip til speider og du vil aldri se dem returnere tomhendt. Selv om funnene ikke kan være til din smak. Har du vilje til å gjøre folk møter den enorme plass i håp om å oppdage tapte relikvier?

Dynamiske forsknings trær

Er du ikke lei av å møte de samme forsknings trærne hver gang du starter en ny kampanje? Når du vet akkurat veien til å ta for å maksimere effektiviteten på kortest mulig tid? Stellaris (PC) rettsmidler det med sin dynamiske forskning progresjon. Hver gang du ønsker å starte en ny forskning, får du tre valg trukket for en større dekk. Gjør vanskelige valg, Tildel forskere for å sikre en mer spesialisert uavgjort, og bruk uforutsigbarhet til din fordel. Hvem vet, kanskje du vil snuble i en banebrytende oppfinnelse som vil omforme balansen av makt? Med Stellaris'forsknings system, er alt mulig.

Emergent historiefortelling

Stellaris'sanne styrke er historiene om leting og ekspansjon du kan fortelle takket være sine systemer. Din egen herskende arter er en kompleks etablering moden for rollespill sin sørgelig forfatning på interstellar Arena. Dens interaksjon med andre imperier, allianser, kriger og urolig avtaler er prydet med gode, tongue-in-cheek skriving som ikke frykter tegning på hver science fiction trope der ute. Hva slags saga vil dine arter skape? En av velvilje og fred? Eller tyranni og erobring? Du bestemmer, og enten tilnærmingen er gyldig.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Stellaris til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-05-08
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: AMD Athlon II X4 640 @ 3.0 Ghz /Intel Core 2 Quad 9400 @ 2.66 Ghz
Graphics: AMD HD 5770 / Nvidia GTX 460 @ 1024MB VRAM
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 4 GB
System: Windows 7
Språk EnglishEnglish-US
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Stellaris
Videoer Stellaris