Surviving Mars

Surviving Mars
Surviving Mars
Surviving Mars
Surviving Mars
Surviving Mars
Surviving Mars
Se video
0solgt!
Spar 68%kr319
kr99,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Surviving Mars (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Surviving Mars

Hva fremtiden venter menneskeheten på sin reise til stjernene?

Oppdag Sandbox natur retro-futuristiske kolonisering eventyr

Opplev en av de største utfordringene som menneskeheten noensinne har foretatt. Test din evne til å planlegge for å overleve. Som en del av et rom byrå som grunnla oppdraget med å Mars, må du etablere betingelser for å være i stand. Bestem byrået å gå med, som vil spesifisere din Last grense og finansiering, blant andre fordeler.

En av de første utfordringene i denne kolonien byggmester er bare å finne ut hva du trenger å gjøre og hvordan du kan gjøre det. Realismen i hjertet av Surviving Mars er bare utrolig! Send en bølge av bedårende små droner til å legge et fundament, sette opp gruvedrift anlegg, samle ressurser, og sette opp kupler som faktisk beboelige områder for mennesker å leve i.

Konstruere & planlegge din egen Mars koloni

Som din håndfull droner Trundle ned rampen av gjenbrukbare raketter, din første jobb vil være å plassere prefabrikkerte drone hub. Konstruere solcellepaneler og koble dem med kraftledninger, finne en kilde til betong for å mudre opp, og begynne å slå vann til drivstoff for raketter til å gjøre turen tilbake. Lær at oppmerksomhet på detaljer og planlegging er avgjørende for din suksess.

Gradvis utvide basen, noe som gjør at det er en jevn tilførsel av vann, oksygen og kraft før du bygger en beboelige kuppel og deretter overnatting og tjenester innenfor. Behandle kolonistene, flyten av ressurser, og stadig utvide fremmede hjem.

Få noen mennesker på den røde planeten

Kjører en stor Mars koloni krever en rekke spesialiserte fagfolk. Du vil trenge geologer ned i ressurs gruvedrift anlegget, ingeniører i fabrikkene, og forskere i forskningslaboratorier.

Sørg for at dine mennesker er holdt opptatt og rettet mot selvberging: forske, bygge gårder, gruver, og drivstoff produksjonslinjer, noe som gjør mekaniske deler, og mer! Plukke kolonistene med rett spesialisering og karakter quirks er ganske viktig. Filtrer alle søkerne for mars-ekspedisjonen nøye.

Finne deg selv kort av en av de viktigste ressursene kan helt skruen deg over, forårsaker en ringvirkninger gjennom kolonien din hvis du ikke er fleksibel nok til å håndtere det.

Deal med uforutsigbarheten av mysterier Mars

Surviving Mars har mange uventede farer som øker den generelle vanskelighetsgraden.

Er du klar for å møte den rå, brutale og fremmede naturen? Det er støvstormer som kan blåse gjennom og forstyrre din skjøre infrastruktur.

Forbered deg for sporadiske Meteor streiker og mange mysterier Mars selv. Disse narrative hendelser (som er tilfeldig som standard, men kan være spesielt valgt eller bare slått av helt hvis du ikke vil ha dem) legge til en ekstra motgang for deg å overvinne.

Utvikle teknologiene på ulike måter

Utforsk den fascinerende forskningen treet som gir deg ulike teknologier i en randomisert rekkefølge. Bygg større kupler, utvikle produksjon i stedet for bare å handels ressurser tilbake til jorden, og forbedre din koloni effektivitet.

Gjør betydelige vitenskapelige gjennombrudd, noen ganger avsløring biter av Mars'mysterium. Undersøk avvikene i området du skanner. Behandle en stor, viltvoksende koloni og husk at alle ressurser må flyte jevnt fra den ene til den andre for å holde bygningene i godt vedlikehold.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Surviving Mars til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 4th Generation Intel i3 CPU or equivalent
Graphics: HD 4600/Geforce 620/Radeon 6450 or equivalent GPUs with 1 GB of video RAM
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 6 GB available space
System: Windows 7 64-bit or newer
Språk EnglishFrenchGermanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Surviving Mars
Videoer Surviving Mars