Tannenberg

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr99,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Tannenberg (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Tannenberg (PC/Mac) fra kun 99kr

Tannenberg er den nyeste OPPFØRINGEN i FPS-serien, som fokuserer på den første første verdenskrig og ble startet med spillet, kjent som Verdun.

Slaget ved Tannenberg var en brutal begivenhet

Forfattere av Tannenberg besluttet å plukke denne kampen ikke uten grunn. Siden deres aller første kamp, ønsket de å vise, hvor brutal første verdenskrig var. Dessverre er det ofte overskygget av andre verdenskrig.

Det er så glemt, at det ikke er for mange spill, som fokuserer på denne konflikten. Heldigvis Tannenberg spillet er en av de få spillene, som bestemte seg for å legge mye oppmerksomhet på konflikten selv. Slaget ved Tannenberg fant sted i August 1914. Det var en kamp mellom den russiske hæren som besto av 230 000 soldater og tyske hær med 150 000 soldater.

Selv om den ikke er like brutal som Verdun, regnes den fortsatt som en av de verste slagene i konflikten. Det etterlot en stor innvirkning på mennesker. For den tyske siden har over 10 000 soldater dødd. I tilfelle av russere, mer enn 78 000 døde eller ble alvorlig såret. Nå vil du være i stand til å delta i denne konflikten. Tror du, at du er en kamp veteran, i stand til å håndtere de grusomheter av krig?

Tannenberg gameplay gir deg 64 spilleren manøver spillmodus

Tannenberg spillet er et stort skritt fremover i forhold til forgjengeren, Verdun. En av de mest interessante, nye tillegg er 64 spilleren manøver spillet modus. Her kommer du til å føle at du virkelig deltar i en brutal kamp.

Disse spillerne er delt inn i to lag. Når kampen begynner du er utstyrt med ulike mål, som du må oppfylle. De kommer til å endre hele tiden, og frontlinjen kommer til å stadig skifte fremover og bakover. Som faktisk var normal for den virkelige konflikten.

Du er ikke en mann hær

En av de viktigste aspektene ved Tannenberg er det faktum, at du ikke er en mann hær. Det er ikke en Call of Duty spillet, hvor den ene soldaten er i stand til å vinne hele krigen.

Tvert imot, hvis du skal prøve å være en Rambo, så vil du dø raskt. Du må samarbeide med partnerne dine, spesielt hvis vi tar hensyn til det faktum, at ulike squads har ulike evner. For å vinne, må du lære å utnytte disse evnene.

Spillet som perfekt fanger gru krigen

Teamet som er ansvarlig for Tannenberg er en gruppe lidenskapelig. De ønsket å vise deg, hvor brutal var første verdenskrig, og de var i stand til å gjøre det.

Ørene kommer til å lide av konstant artilleri demninga, nesen kommer til å inhalere giftige gass og kroppen din kommer til å langsomt brytes i skyttergravene, fylt med gjørme. I dette helvete på jorden, skal du gjøre noe for å overleve.

Du bør imidlertid spørre deg selv om du er i stand til å overleve i et slikt tøft miljø? Husk, bare de sterkeste vil overleve.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Tannenberg til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 0000-00-00
Online spill:
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Språk English
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Tannenberg