Tekken 7

Tekken 7
Tekken 7
Tekken 7
Tekken 7
Tekken 7
Tekken 7
Se video
1solgt!
Populært!
Spar 61%kr425
kr164,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Tekken 7 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Tekken 7

Tekken 7 er neste kapittel i historien om klanen Mishina. Devil Gens mysterier vil bli avslørt til sist, og dynamikken til Mishima-klanen vil trolig skifte betydelig. Neste generasjonsgrafikk, nye spillelementer og gjenbalanser. Tekken 7 er Tekken på sitt beste.

Mishima-klan saga trekker seg til slutt

De siste 20 årene har problemer og internhåndtering av Mishima-klanen og Devil Gene i deres blod vært et av hovedmotivene av franchisen. Nå kan du vitne til kulminasjonen av generasjonskampen som gjorde Heihachi til å bli halve skallet. Møt noen gamle allierte og motstandere, inkludert Jin, Kazuya og den store fyren selv, Heihachi. Er du modig og gal nok til å komme inn i den intrafamiliske krigsføringen full av gammel sorg og sintende sinne?

Kjent og friskt

Tekken 7 er både en perfekt fortsettelse av en legendarisk serie og et gateway-spill for å overbevise vennene dine om at Tekken er fantastisk og lett å lære (men fortsatt vanskelig å mestre). Hvis du er en langsiktig Tekken-fan, bringer Tekken 7 tilbake alle kjente kombinasjonene du har husket gjennom årene. Å komme tilbake til å spille favorittkarakteren din er sjelden denne glatte! Nybegynnere bør ikke være for redd: Tekken 7 gameplay gi nybegynnere mer sjanse til å komme tilbake til sine mer erfarne motstandere.

Stol på din Rage

Tekken 7-spill i tillegg til sømløs transplanterte klassiske kombinasjoner har to Rage-themed-angrep du får til å utføre for å tippe oddsen til din fordel. Rage Art er en måte å tro på selve døden, et spesielt angrep som er tilgjengelig når du er i kritisk helse. Angrepet vil ikke koble til hvis du ikke er forsiktig. Kan du ta risikoen? Hvis du ikke kan, vil angrepene ved Rage Drive hjelpe deg med å få overhånden ved å skjære motstanderne dine, og åpne dem for dine kombinasjoner. Tekken 7 lar deg slippe ut raseri på en miljøvennlig måte.

Massiv roster

Etter over to tiår og 7 oppføringer til kjerne-serien akkumulerte Tekken-franchisen en massiv roster. Tekken 7 anerkjenner det. En kjerne-roster på 38 tegn er oppe, slik at du kan velge din favoritt fra det uhyre mangfoldige spekteret av tegn. Vil du ha cyborgs? Du er dekket. Merkelige ninjaer? Sikker. Ursine martial artister med kamp laks? Tekken 7 har ryggen din. Eller du kan spille som en av de vanlige menneskene hvis du liker å holde det tradisjonelt. Ikke noe problem.

Stunning visuals

Bruke Unreal Engine 4 Tekken 7 er et nydelig spill som får deg til å stirre når du skal slå og sparke og slå dine fiender med laks. På den annen side ... se på alle disse detaljene! Tegn kan nå skryte av deres bultende biceps, du kan se dem svette etter kampen, og reagere mer troverdig for å bli slått i ansiktet. Tekken 7 er mye mer detaljert, og det gjør hele stansingen enda bedre!

Viktige funksjoner

Tekken 7 er et hjem utgivelse av et spill som har vært en hit i de japanske arkader for fortiden to år. Se resultatet av to års balanse og gameplay feedback-tweak forholdet mellom utviklere og fans. Tekken 7 er franchisen når det er best, en verdig oppføring for hvert spillbibliotek.

Tekken 7-funksjoner

  • Det siste kapitlet i klanen Mishima's historie - se hva to tiår med bevegelser og svik har ført til den ambisiøse klanen. Hva vil Heihachi gjøre?
  • Massiv roster - Tekken 7 gir deg en liste med 38 tegn av alle slag / Mennesker, cyborgs, bjørner, alle tilgjengelige og dødelige.
  • Fantastisk grafikk - Tekken 7 Fullstendig omtaler den uvirkelige motoren 4 for å gi deg det høyeste nivået av forestilling for noensinne å frata franchisen.
  • Rage løsnet - Tekken 7 introduserer Rage-angrep. Åpne din fiende for enklere kombinasjoner, eller nivåer spillfeltet når du er nær død.
  • Akuma - gjestestjerne fra Street Fighter besøker Tekken 7 for å bli jevn med Heihachi kone. Det kan ikke gå bra, og du må se det.

Tekken 7 for Steam plattformen er et digitalt produkt.

Utgivelsesdato: 2017-06-02

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Tekken 7 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-06-01
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core Intel Core i3-4160, 3.60GHz or equivalent
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / GTX 750Ti 2GB, or equivalent
Memory: 6 GB RAM
Diskspace: 60 GB available space
System: Windows 7 / 8 / 10 (64-bit OS required)
Språk CzechDanishDutchEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Tekken 7
Videoer Tekken 7