Terraria

Terraria
Terraria
Terraria
Terraria
Terraria
Terraria
Se video
0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr186,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Terraria (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Terraria (PC/Mac)

Hva får du når du blander en plattformspill spill, en sandkasse, en overlevelse SIM, og et fangehull robotsøkeprogrammet? Du får re-Logic's Terraria. Smash miljøet, håndverket festningen, speider de store underjordiske og mystiske flytende øyer for episk tyvegods og sjeldne ressurser. Verden venter på deg til å utforske den.

Enorm verden

Hver verden er skapt Prosedyremessig for deg, og hvilke verdener de er! De kommer i tre størrelser: liten, medium og stor, men du kan kalle dem Huge, massive, og enorme, fordi dette er hva du får! Hver verden du kan gjøre Terraria lage for deg er i motsetning til andre, med unike ressurs plassering, fiendtlige posisjoner, og Dungeon ordninger, slik at sulten for leting kan bo mett i svært lang tid.

Fantastisk konstruksjon

Samle ressurser under sikkerhet på dagtid, og arbeidet med å forbedre din base og deg selv i et mylder forskjellige måter. Craft en Shack og arbeidet med å forbedre det før det blir en multi-level festning bolig alle dine lojale og hirelings. Forge våpen og rustning for deg selv, for å forbedre dine sjanser til å overleve i løpet av natten og ekspedisjoner til ukjente land. Og alt av det med en tilgjengelig grensesnitt! Hvordan vil du forme verden i din favør?

Fangehull gjennomgang

Overflaten verden er vakker og vennlig, men det er underjordiske at du finner den beste tyvegods og ressurser. De aller fangehull nedenfor er fylt med dødelige innretninger, aggressive monstre, og lava bassenger. I underverdenen finner du ting du aldri vil se under den klare himmelen, forutsatt at du overlever turen. Og noen ganger er utforskningen sin egen belønning.

Øyer i himmelen

Hvis dungeoneering ikke appellerer til deg, så løft av og utforske hva som finnes langt over overflaten. Himmelen av Terraria (PC) er explorable akkurat som alt annet. De flytende øyene krever at du teste dine engineering ferdigheter, men utbyttet er verdt det og erfaringen er givende. Så gå og utforske himmelen!

Monstre og slåss

Kampene i Terraria er raske, dynamiske og minner om plattformspill spill klassikere. Ditt sverd kan slå på mange fiender foran deg, men det vil ikke vinne på egen hånd. Smash skjeletter, andebryst under flygende dyrene, plyndre likene, og Forbered deg på å møte den ultimate utfordringen: den allmektige sjefer. Tør du plattform din vei ned nedenfor for å konfrontere innbyggerne av underverdenen?

Lag din egen landsby

Bygg opp ditt hjem og rekruttere NPCer å støtte deg i dine bestrebelser. Bygg deres losji, beskytte dem fra ting som går Bump i mørket, og dra nytte av elementer og hjelp de gir deg. Kjøpmenn, sykepleiere, personlige stylister, og mer venter på deg til å bygge en by og gi dem jobber. Vil du?

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Terraria til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2011-05-16
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.6 GHZ Intel Pentium / AMD
Graphics: 128 MB VRAM
Memory: 512 MB RAM
Diskspace: 200 MB HD
System: Windows Xp / Vista / 7
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanPolishPortugueseRussianChineseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Terraria
Videoer Terraria