The Crew 2

The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
Se video
24solgt!
Populært!
Spar 60%kr638
kr252,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Uplay


The Crew 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Uplay.

Hvordan laste ned med Uplay?

Aktivere spill på Uplay

Uplay

Key aktivering

1. Gå til: https://uplay.ubi.com/.

Klikk "Last ned Uplay for PC" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Uplay (PC)
2. Oppdrett en ny Uplay bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk på "Instillinger > Aktivere produktet ditt."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

The Crew 2

Ta til veiene, til himmelen og til sjøen i The Crew 2 , en oppfølger til et unikt racing spill fra 2014. Forbedring i alle henseender over forgjengeren Crew 2 gir deg tilgang til et forbløffende antall kjøretøy av alle slag, inkludert for første gang fly og båter. Skal du bevise at du er den raskeste på land, vann og i luften? Ivory Tower produksjon vil sette kravet på testen.

Massiv åpen verden

Crew 2 lar deg realisere drømmene dine om å reise over Amerika uten å måtte forlate spillestolen. Kartet er et kreativt komprimert kart over hele kontinentale USA, med store byer som New York City, Miami og Los Angeles, og landskifter mellom dem, skogene, Rockies, Grand Canyon. Reis de store områdene på fritiden ved hjelp av noen av de tilgjengelige kjøretøyene, eller bruk et praktisk raskt reisemulighet for å umiddelbart vises nøyaktig hvor du ønsket å være, enten det er en by, et landemerke eller bare et fjerntliggende sted du bestemte deg for å sjekke ut for en grunn.

Land, luft, vannkjøretøy av The Crew 2

Crew 2 utvider seg på det første spillets tilbud. Nå er det massive galleriet av kjøretøyer du kan kontrollere i spillet ikke ender med biler og motorsykler. Crew 2 supplerer spillerenes valg med et utvalg av fly og båter. Enda bedre: du kan bytte mellom dem på fluen. Når du blir lei av å ri langs veiene, skifter du sømløst fra en bil til et fly og tar deg ut i himmelen. Og så slippe fra luften som en båt og slam i vannet under deg uten å miste fart.

Forestill deg mulighetene.

Diverse racesekvenser

Crew 2-løpene begrenser ikke seg til bare en type kjøretøy. Mange av dem er en triathlon, bare en mester på alle tre vil kunne fullføre i god tid. Den samme kjøretøyskiftende evnen du har i fri omgang er en funksjon av utfordringer du må møte på vei til å bli den beste driveren / piloten av alle de forskjellige løpstypene som tilbys av flere HQ. Hver bytte av arrangementet belønnes med flotte overganger som bøyer verden foran deg.

Flere rase kategorier

Crew 2 har flere separate racing HQs hvor du kan få street cred og fremgang til toppen av deres rankings. The Spot er stedet å gå for topp-tier street racing. I Pit har du en smak av pro racing hvis zooming på gatene ikke appellerer til deg. Elskere av å teste trekkraften på sine maskiner, er sikker på å nyte Offroad-arrangementene som tilbys på Base Camp, mens The Barn er noe for freestyle entusiaster.

Nøkkelfunksjoner

Crew 2, i motsetning til sin umiddelbare forgjenger, holder seg ikke fast på bakken, men tar til himmelen og ut i havet og elvene på det massive kartet som viser de ikoniske regioner i USA. Kjør biler, pilotfly, gatebåter, og bevis på at du er den raskeste uavhengig av hvor du kjører.

Crew 2-funksjonene

  • Massiv åpen verden - reise fritt over den forkortede versjonen av hele kontinentale USA, og se noen av de mest minneverdige landemerkene uten å måtte forlate ditt hjem
  • Land, luft og vann - i Crew 2 er du ikke begrenset til å bare kjøre rundt. Nå kan du bytte mellom biler, fly og båter på fly uten å miste fart.
  • Mange forskjellige hendelser - uansett om du foretrekker gate racing, terrengspor, lukkede kretser av freestyle, finner du alltid noe for deg her
  • Dynamisk skiftende løp - hendelser vil kreve din evne til å håndtere alle typer kjøretøyer hvis du vil øke til toppen
  • Utvid din samling av kjøretøy - oppdag og arbeid for nye biler, motorsykler, fly og båter når du klatrer rangeringen på racing-HQ'ene.

The Crew 2 (PC) for Uplay plattformen er en digital nedlasting produkt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-06-29

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Crew 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Uplay-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-06-28
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Uplay
Mac OS kompatibel: Nei
Språk ChineseDutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Crew 2
Videoer The Crew 2