The Crew

Spar kr 308 nå!
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
The Crew
Se Video
77% rabattkr399
kr91,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Nedlast via Xbox Live


The Crew leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av The Crew foregår via Xbox Live. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Xbox Live.

Hvordan aktivere via Xbox Live?

Aktivere spill på Xbox live

Key aktivering

1. Gå til Store via Xbox kontrolleren din.
2. Skriv inn koden du mottok fra oss
3. Når spillet er aktivert, forteller Microsoft oss at spillet er validert. 
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp The Crew fra kun 91kr

Bilen din er avataren din - finjustere turen din mens du planlegger og utvikler seg gjennom 5 unike og rikt detaljerte regioner i en massiv, åpen verdens-USA. Manøvrere gjennom de travle gatene i New York City og Los Angeles, kryss nedover solfylte Miami Beach eller trek gjennom de fantastiske platåene i Monument Valley.

Hver lokalitet kommer med sitt eget sett med overraskelser og kjører utfordringer for å mestre. På din reise møter du andre spillere på veien - alle potensielt verdifulle følgesvenner å skape med, eller fremtidige rivaler å konkurrere mot. Dette kjører på sitt mest spennende, varierte og åpne.

Funksjoner

  • Kjør aldri alene Hopp inn og ut sømløst og bygg ditt mannskap på fire gjennom liming eller intens rivalisering. Om målet ditt er å ta ned en konvoo eller å unnslippe politiet, oppnår det med venner en ny opplevelse hver gang du går med.
  • EN SPILLGRUND FOR UPRECEDERT OMFANG OG VARIETY Hele USA er din bilkjøring - alle veier og alt i mellom. Hver type terreng som er tenkelig, er din til å mestre - fra byens bygater til forsteder, åssidder, kornmarker, kløfter, ørkendyner eller til og med racerbaner.
  • Forbered bilen din for neste utfordring Samle kropps- og ytelsesdeler etter hvert som du utvikler deg for å tilpasse og oppgradere dine lisensierte biler. Utstyr din tur med 5 forskjellige tuning-spesifikasjoner (street, perf, smuss, raid, krets) for å tilpasse seg ulike kjørebaner. Velg mellom et bredt spekter av fordeler for å forbedre kjøretøyet ditt i henhold til kjørestilen din.
  • ERFARINGEN GÅR PÅ, UANSET DU ER Fortsett opplevelsen på IOS, Android-tabletter og på nettet. Spor av vennskapets ytelse og finjuster turen før du tar den live for å sette nye poster, eller send mannskapet ditt på jobb mens du er på farten for å tjene mer XP og deler.
Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Crew til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Xbox Live-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Xbox Live-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Xbox Live PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Xbox Live klient.
Bildegalleri The Crew
Videoer The Crew