The Elder Scrolls Online: Summerset

Spar kr 363 nå!
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online: Summerset
Se Video
66% rabattkr545
kr182,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Bethesda


The Elder Scrolls Online: Summerset leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av The Elder Scrolls Online: Summerset (PC / Mac) foregår via Bethesda. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Bethesda.

Hvordan aktivere via Bethesda?

Aktivere spill på Bethesda

Bethesda

Key aktivering

1. Gå til: Bethesda launcher og nedlast applikasjonen.

Klikk "Download for Free" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Bethesda (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Bethesda bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Løs inn kode".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp The Elder Scrolls Online: Summerset (PC/Mac) fra kun 182kr

Som navnet antyder, er The Elder Scrolls: Summerset utvidelsespakken en DLC til den massive multiplayer online RPG kjent som The Elder Scrolls Online - ESO. Summerset er det andre kapitlet i ESO etter Morrowind, noe som bringer spillere tilbake til den titulære regionen Summerset Isles nesten 25 år etter deres siste opptreden i The Elder Scrolls: Arena. Denne ekspansjonspakken introduserer en ny historie, ulike sideoppdrag og nye utfordringer, samt en mystisk fraksjon kjent som Psijic Order. I tilknytning til gruppen av de mektigste magasinene i hele Tamriel, lar du deg låse opp et helt nytt ferdighets tre hvis du går med i rangeringen. En av de mest etterspurte elementene som endelig ble introdusert i Summerset DLC, er smykkeskapingssystemet som gjør at spilleren kan lage eller endre forskjellige typer smykker som ringer og halskjeder. Spillerne kan nå feste forskjellige eksisterende og få nye attributter til deres smykker på samme måte som det var tilfelle med våpen og rustninger.

Eldre Scrolls: Summerset main quest story

Som i andre Elder Scrolls spill, den beste og viktigste delen av Summerset er dens plott. Queen Ayrenn av Summerset Isles, etter mange år besluttet endelig å åpne grensen til kongedømmet til utlendinger. Mange opplevelser reiser for å utforske dette vakre, idylliske og magiske stedet for å oppdage alle sine hemmeligheter.

Snart nok kommer du til å innse at det er et mørke som blomstrer over det gamle Elven-hjemlandet til Summerset Isles, så vel som hele Tamriel da de Daedric-kultene igjen vil frigjøre de demoniske kreftene på kontinentet . Bli med i den gamle, mystiske Psijic Order som kommer tilbake etter deres lange eksil og lærer hvilke farer som truer hele verden. Til slutt, stopp Daedras etterfølgere og forhindre en gruppe High Elf supremacists fra å tvinge Queen Ayrenn til abdikasjon.

Mottak

Spillanmeldelser viste tydelig at Summerset ble godt mottatt av både fans av TES-franchise og spill eksperter. De fleste spillere roste smykkeskap ferdighetene og interessante side oppdrag, og noen ble positivt overrasket av retur til den klassiske høye fantasy innstillingen med Summerset Isles, som er en stor kontrast til Morrowind's merkelige verden. De fleste hengivne fans av serien var også glade for å besøke provinsen for første gang på nesten 25 år siden utgivelsen av The Elder Scrolls: Arena.

Slik kjøper du Eldre Scrolls Online: Summerset på Spillhandel.no

Utvidelsespakken ble utgitt 16. april 2018 som andre kapittel i ESO etter Morrowind og før Elsweyr. Summerset er tilgjengelig som en egen tittel, i motsetning til mindre ekstra nedlastbart innhold for ESO. Det er også verdt å nevne at utvidelsen kun kan skaffes ved å bruke klassiske penger i sanntid. Eldre Scrolls Online og alle utvidelsespakker er tilgjengelige for kjøp til rimelige priser fra verifiserte selgere på Spillhandel.no markedsplass.

Nøkkelfunksjoner

  • Oppdag de vakre og magiske Summerset Isles, inkludert den skjulte øya Artaeum.
  • Møt og hjelp dronning Ayreen under hovedoppdragshistorien.
  • Bli medlem av den mystiske Psijic Order og utvikle sin unike ferdighetslinje.
  • Nyt nyskapende ferdigheter i smykker, takket være at du vil kunne opprette, modifisere og oppgradere dine egne halskjeder og ringer med ulike nye og eksisterende egenskaper.
  • Sett utallige monstre i Den nye Abyssal Geysers-gruppen utfordrer.
  • Ta tak i utfordringene i Cloudrest, en ny 12-talls prøveversjon.
  • Nyt mer enn 30 timer med ekstra spill, inkludert dusinvis av interessante sideoppdrag og forskjellige steder.

Utgivelsesdato: 2018-05-21

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Elder Scrolls Online: Summerset til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Bethesda-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Bethesda-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Bethesda PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Bethesda klient.
Bildegalleri The Elder Scrolls Online: Summerset
Videoer The Elder Scrolls Online: Summerset