The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
Se video
1solgt!
Spar {percentage}%kr
kr167,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (PC)

The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (PC) er den definitive måten å spille den siste oppføringen i Bethesda underskrift franchise. Bli en Dragonborn, en person i stand til å ta makten til draconic roper og slå den på plutselig invadere legendariske reptiler. Ta del i borgerkrigen mellom Stormcloaks og imperiet. Bli Companion, en snikmorder, eller den mest beryktede kriminelle som Skyrim noensinne har kjent. Eller alt på en gang. Uansett hva du velger, vil The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition gi nok opplevelser til å vare i årevis.

Drager!

TESV: Skyrim vekker drager fra sin evige søvn. Verden eater Alduin har returnert og puster liv i hvile drage bein, slippe løs den reptilian svøpe på harde landet Skyrim. Det faller til spilleren, den siste Dragonborn å kjempe tilbake mot denne nye trusselen og avslutte den en gang for alle. Lær kraftige ord fra draconic språk og bruke dem mot dine fiender. Samle drage sjeler og slipp løs den mektige Dragon roper på dem som står i veien!

Uhemmet leting

Skyrim er stor, og så full av steder og fiender for å oppdage å gjøre noen reise et eventyr. Reis til iskalde fjelltopper for å la verden høre ditt Shout. Ned til den bisarre undergrunnen. Svøm til forlatte skip og senkede skattekister. I The Elder Scrolls 5: Skyrim hvert sted du ser i horisonten er et sted du kan gå, løpe eller sykle til. Finn skjulte gjenstander, Dragon prester, eller bare fantastisk utsikt.

Klasseløse progresjon

I The Elder Scrolls 5: Skyrim legendariske Edition kan du være den du ønsker. En tungt pansrede rogue vifter med illusjon magi, en lett pansret kriger med forkjærlighet for handel. En pyromaniacal catlike Khajiit med en blomstrende Blacksmithing virksomhet. Wear noen kapper og rustning du ønsker, håndtere alle våpen. Ikke på noe punkt er du tvunget til å utvikle karakteren din på en bestemt måte! Vis verden hva multiclassing virkelig betyr!

Dawnguard

Skyrim: Legendary Edition inkluderer Dawnguard ekspansjon, legge til nye steder, ny konflikt, og nye måter å definere hvem Dragonborn egentlig er. Bli med i den desperate krigen mellom Volkihar-klanen av vampyrer og nådeløse forsvarere av menneskeheten, Dawnguard bevæpnet med armbrøst. Bli med heller, og stupe menneskeheten inn i og endeløse natt eller hindre den forferdelige ritualet fra å skje. Valget er ditt, men konsekvensene er Dire.

Dragonborn

Dragonborn er den andre store ekspansjonen til TES V: Skyrim. Det tar deg til en ashen øy i Solstheim som ligger mellom Skyrim og Morrowind. En eldgammel Dragonborn bringes tilbake til verden på grunn av intriger av en Daedrisk prins. Er du sterk nok til å beseire en fiende, som outclasses deg i form av erfaring, makt, og kommando av drager? I tillegg til denne eldgamle trusselen, har Solstheim mange andre problemer å løse, og bare Dragonborn er sterk og bestemt nok til å løse dem.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.0 GHz - Intel / AMD - Dual Core
Graphics: 512 MB VRAM - AMD / Nvidia
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 6 GB HD
System: Windows 7 / Vista / XP
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 16Violence
Bildegalleri The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
Videoer The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition