The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
Se video
0solgt!
Spar 55%kr425
kr190,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


The Elder Scrolls V: Skyrim leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim er den endelige måten å spille den siste oppføringen i Bethesdas signaturfranchise. Bli en Dragonborn, en person som er i stand til å ta kraften til drakoniske Shouts og slå den på de plutselig invaderende legendariske reptilene. Ta del i borgerkrigen mellom Stormcloaks og Empire. Bli Companion, en assassin, eller den mest beryktede kriminelle som Skyrim noensinne har kjent. Eller alt på en gang. Uansett hva du velger, vil The Elder Scrolls V: Skyrim gi nok opplevelser til å vare i mange år.

Drager!

TESV: Skyrim vekker drager fra sin evige søvn. World Eater Alduin har returnert og puster livet i hvilende drageben, som løsner reptilskampen på det harde landet Skyrim. Det faller til spilleren, den siste Dragonborn å kjempe tilbake mot denne nye trusselen og avslutte den en gang for alle. Lær kraftige ord fra det drakoniske språket og bruk dem mot dine fiender. Samle drage sjeler og slippe løs de mektige Dragon Shouts på de som står i veien!

Uhibiterte utforskninger

Skyrim er enorm, og så full av steder og fiender å oppdage for å gjøre reisen til et eventyr. Reis til å fryse fjelltoppene for å la verden høre din Shout. Nedgangen til den bisarre undergrunnen. Svøm til forlatte skip og nedsunket skattekiste. I Elder Scrolls 5: Skyrim hvert sted du ser i horisonten er et sted du kan gå, løpe eller ri til. Finn skjulte gjenstander, drakeprester, eller bare fantastisk utsikt.

Klasseløs utvikling

I Elder Scrolls 5: Skyrim kan du være den du ønsker. En sterkt pansret rogue wielding illusjon staver, en lett pansret kriger med forkjærlighet for handel. En pyromaniacal catlike Khajiit med en blomstrende smedingsvirksomhet. Bruk alle klær og rustning du ønsker, håndter våpen. På intet tidspunkt er du tvunget til å utvikle din karakter på en bestemt måte! Vis verden hva multiclassing betyr egentlig!

Dawnguard

Skyrim: Legendary Edition inkluderer Dawnguard ekspansjon, legge til nye steder, nye konflikter, og nye måter å definere hvem som er din Dragon egentlig er. Bli med den desperate krigen mellom Volkihar-klanen av vampyrer og ubarmhjertige forsvarere av menneskeheten, Dawnguard bevæpnet med kryssbøyer. Bli med enten og dyp menneskeheten inn i en endeløs natt eller forhindrer det fryktelige ritualet fra å finne sted. Valget er ditt, men konsekvensene er dårlige.

Dragonborn

Dragonborn er den andre store utvidelsen til TES V: Skyrim. Det tar deg til en asfalt øya Solstheim som ligger mellom Skyrim og Morrowind. En gammel Dragonborn er brakt tilbake til verden på grunn av machinations av en Daedric Prince. Er du sterk nok til å beseire en fiende, som utklasser deg i form av erfaring, makt og kommando av dragene? I tillegg til denne gamle trusselen, har Solstheim mange andre problemer å løse, og bare Dragonborn er sterk og bestemt nok til å løse dem.

Funksjoner

I Elder Scrolls: Skyrim er den mest fullstendige frigjøring av den femte inngang i kjernen Elder Rullene serien. Den inneholder kjernespillet, og alle tre utvidelsene: Dawnguard, Dragonborn og hjemmebyggende Hearthfire. Bli den siste Dragonborn og trykk tilbake mot Alduin som ville se verden ødelagt.

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Dawnguard - bli krigen mellom vampyrer og vampyr jegere. Bruk kraftige tverrbuer eller ta en uhyrlig vampyrherreform på vilje.
  • Dragonborn - en gammel Dragonborn-avkastning. Reis til en aske-dekket Solstheim for å utfordre ham. Men pass opp for en dødsrik prins som står bak denne nye trusselen.
  • Hearthfire - bygde dine egne herregårder på land som ble mottatt for tjenester som ble utført. Samle ressurser, danne en familie, og ha et sted å utføre mørke alchemistiske og magiske eksperimenter.
  • Kjemp drager! - hva venter du på? Gå og bekjemp dem!
  • Kraftig magi - flere skoler av magi, kraftige effekter, og Mana reserver som eneste begrensning
  • Fleksibel progresjon - utvikle ferdighetene du faktisk bruker, og plukke perks å endre og forbedre måten de jobber

The Elder Scrolls V: Skyrim for STEAM er et digitalt produkt - ingen bokslevering. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2016-10-27

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Elder Scrolls V: Skyrim til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2011-11-10
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.0 GHz - Intel / AMD Dual Core
Graphics: GeForce GTX 260
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 6 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7
Other: Internet connection
Språk RussianPolishFrenchEnglishCzechItalianGermanJapaneseSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 16Violence
Bildegalleri The Elder Scrolls V: Skyrim
Videoer The Elder Scrolls V: Skyrim