The Elder Scrolls V: Skyrim VR

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr559,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


The Elder Scrolls V: Skyrim VR leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp The Elder Scrolls V: Skyrim VR (PC) fra kun 559kr

Den Elder Scrolls V har kommet i en ny form, denne gangen kan du være en del av den episke verden av Tamriel og se det med egne øyne. Bethesda Game Studios tar Skyrim på et helt nytt nivå, slik at spilleren kan utforske den enorme, åpne verdenen i virtuell virkelighet.

Lagre lander på Skyrim fra dragen invasjon og intern konflikt mellom Stormcloaks og Imperials, ta på deg rustning, tar sverdet, eller forberede spellbook og fatt på denne herlige søken. Ikke nøl med å utforske det vakre landskapet under reisen, men pass deg for monstre og ondskap som henger blant disse landene. Skyrim VR inkluderer hovedspillet så vel som de offisielle tilleggene – Dawnguard, Dragonborn og Heartfire som utvider innholdet og gjør det enda lengre.

Skyrim VR

Spillet støtter HTC Vive, Oculus rift og Windows Mixed Reality vr-hodetelefoner, noe som åpner for en ny grafikkopplevelse, en ny skala fra verden og et annet perspektiv, noe som gjør spillopplevelsen mer personlig og mer interaktiv enn noen gang før. I VR spillere ta på seg rollen som vinnere av Skyrim i første person vise og kontrollere sin bevegelse enten ved hjelp av en standard kontroller med analoge pinner eller en av VR flytte kontrollerne, som tillater spilleren å føle flyt av karakteren bevegelse. Med vr kan spillerne oppleve Kampstilen på en helt annen måte enn i den ikke-vr versjonen. Nå kan hver bevegelse av karakteren spores tilbake til spilleren, som gjør ikke bare, melee kamper eller bueskyting mer spennende, men enda mer dagligdagse aktiviteter som plukker alkymi reagenser og ressurser, mye mer interessant.

I Skyrim vrstyres bevegelsen av karakteren av veien for kort distanse teleportering, som ligner på den naturlige bevegelsen. Imidlertid støtter spillet funksjonen av Natural bevegelse, purchasable gjennom Steam-plattformen, som tillater spillerne å flytte sine karakterer ved å simulere naturlige armer bevegelse mens du holder flytte kontrollerne.  Denne funksjonen skaper et ekstra lag av nedsenking for spilleren.

Resepsjonen

Denne versjonen av spillet gir utrolig sensasjon for både erfarne eventyrere som allerede har vandret gjennom disse landene, så vel som for spillerne som ønsker å begynne sin reise for aller første gang. Du kan fordype deg dypt inn i skjønnheten i den kaldeste delen av Tamriel miljø, og naturens underverker. I tillegg tar en aktiv del i kampen mot mange mystiske skapninger som troll, spriggans, drager, og vandøde draugrs eller ta en side i krigen mellom Imperials og Stormcloaks.

Du kan kjøpe the Elder Scrolls V: Skyrim vr for gode priser fra verifiserte selgere og få spillet bare i noen få minutter, i motsetning til vanlige butikker.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Elder Scrolls V: Skyrim VR til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Format:Digital nedlastning
Release dato: 0000-00-00
Online spill: Nei
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core i5-6600K or AMD Ryzen 5 1400
Graphics: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD RX 480 8GB
Memory: 8 GB RAM
Diskspace: 15 GB
System: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
Språk ChineseEnglishEnglish-USFrenchGermanItalianJapanesePolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Elder Scrolls V: Skyrim VR