The Sims 3

The Sims 3
The Sims 3
The Sims 3
The Sims 3
The Sims 3
The Sims 3
Se video
100+solgt!
Populært!
Spar 58%kr425
kr177,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 3 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

The Sims 3

La din Sims svømme i havet på en varm sommerdag, bob for epler i høstbladene, test deres snowboard-ferdigheter på halvrøret, eller velkommen vårdusjer med en tur i regnet og en fargerik paraply. Helt nye aktiviteter, som fotball, og store sesongfestivaler og feiringer, gir livets ånd til liv. Din Sims kan dukke opp på kysserommet på vårfestivalen, eller se hva Halloween overraskelser venter i hjemsøket hus. Klær for været med sesongmessige moter fra våtdrakter til regnfrakker og snøutstyr. Med nye matvarer, vær effekter, kan dine Sims nyte den skreddersydde og skjønnheten til de stadig skiftende årstidene og leke med livet som aldri før!

Nøkkelfunksjoner

  • Gjør dine Sims fornøyde med nye aktiviteter for hver sesong: Enten du bygger en intim igloo, carving en skummel Jack o & rsquo; lantern, ta en dukkert fra dykkerkortet eller sette av helt nytt fyrverkeri, kan din Sim alltid finne nye ting å gjøre gjennom hele året.
  • Bli med moro med sesongmessige festivaler: Sims kan komme i en snøballkamp på årlig vinterfestival, få ansiktene deres malt på sommerfestivalen, hvile det opp på vårdansen eller bob for epler under høstfestival.
  • Opplev glede og utfordring for å skifte vær: Nye værvirkninger og Sim-reaksjoner fanger kraften og skjønnheten i naturen! Sims kan få en solbrenthet, bli rammet av lyn eller bli kaldt!
  • Ta med utendørs ute: Din Sim kan nå lære oppskriften på gresskarpai eller stilen deres hjem med nye møbler. Det er en rekke nye ting å ringe i hver sesong. Få en solarium i tide til sommer, eller ring i ferieånden med huslys og dekorasjoner.
  • Klær for været: Klær din Sim i nye stilarter for sesongen, inkludert snøutstyr, våtdrakter, regnfrakker og paraplyer, og nye Halloween-kostymer!
  • Velkommen mystiske besøkende: Nye værmønstre er ikke de eneste tingene som vises i himmelen! Venner en fremmed besøkende og bruk deres UFO til å bortføre en nabo, invadere et fellesskap, eller reise til stjernene.

Utgivelsesdato: 2012-11-20

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 3 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2009-06-01
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Pentium 4 2.4 GHz
Graphics: 128 MB VRAM - GeForce 6800
Memory: 1.5 GB RAM
Diskspace: 6.1 GB HD
System: Windows XP SP2 / Vista SP1
Other: Internet connection
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 12TeenUSK 6SexViolence
Bildegalleri The Sims 3
Videoer The Sims 3