The Sims 4 Bundle Pack 6

0solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar 25%kr568
kr422,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4 Bundle Pack 6 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.

Kjøp The Sims 4 Bundle Pack 6 (PC) fra kun 422kr

Den Sims 4 Bundle Pack 6, buyable med en Origin-nøkkel, gir mer moro til din favoritt The Sims spillet. Denne pakken inkluderer 3 nedlastbare pakker: Jungle Adventure, små barn Stuff og fitness stuff, som alle kommer med nye aktiviteter, livet milepæler og steder.

  • Jungle Adventure tar Sims til et tropisk paradis av Selvadorada, hvor de kan lære om den lokale kulturen, nyte eksotisk utsikt eller prøve seg på overlevelse ved å utforske den lumske jungelen. Simmene kan oppleve ulike gjenstander mens de er på tur i jungelen, og til og med snubler over et eldgammelt tempel. Med den nye arkeologi dyktighet, kan de studere sine funn og verifisere sin autentisitet. På fritiden kan du sende simmene til kantina for å mingle med lokalbefolkningen, danse til musikken deres og prøve maten, og øke deres Selvadoradan kultur dyktighet. Denne DLC-pakken leveres med 170 elementer tilgjengelig for opprettelse eller kjøp, to nye ambisjoner – Jungle Explorer og Archaeology Scholar og mange nye Create-a-SIM-stiler og tilbehør.
  • Små barn Stuff introduserer nye måter å underholde de yngste Sims. Inviter de lokale barna og deres foreldre til å ha det gøy i nye rekreasjonsområder i nabolaget. Send de små utenfor for å spille på den nye lekeplassen konstruksjoner, for eksempel lysbilder, ball groper og tunneler, mens du sosialisere med de voksne og lage deilige snacks for den lille Rascals. Moroa slutter ikke der-etter at smårollinger er ferdig med å spille, kan du bruke tid på å gi dem fancy makeovers med nye frisyrer og klærelementer.
  • Med DLC til fitness Stuff simmene dine kan slå fra Couch poteter til Simmer med action, ved å bruke ulike nye elementer og engasjere seg i fysiske aktiviteter. Embrace The Sims'fjellklatrer ånd ved å ha dem skalere klatrevegg tredemølle. Slå på TV og få SIM bryte litt svette til arbeidet ut videoer. Friske opp graver med nye, utendørs-inspirerte hus elementer. Fitness Stuff kommer med nye klær alternativer, frisyrer og møbler.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4 Bundle Pack 6 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Språk DanishEnglishItalianFrenchSwedishFinnishKoreanRussianSpanishPortuguesePolishSpanishNorwegianJapaneseGermanDutchFrenchThaiChinese
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Sims 4 Bundle Pack 6