The Sims 4: Katter Og Hunder

The Sims 4: Katter Og Hunder
The Sims 4: Katter Og Hunder
The Sims 4: Katter Og Hunder
The Sims 4: Katter Og Hunder
The Sims 4: Katter Og Hunder
The Sims 4: Katter Og Hunder
Se video
150+solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar 15%kr425
kr359,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4: Katter Og Hunder (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.
Tips en venn

The Sims 4: Katter Og Hunder

Ny plassering innhold for Sims 4

Besøk Brindleton Bay - et vakkert kyststed med alt du kan forvente i ett. Strender, båter, fyrtårn samt syv nye barer og parker å leke rundt i. Alt dette leveres i et nydelig, imponerende, detaljert Sims 4-miljø. Brindleton Bay har 4 distrikter fylt med mange attraksjoner som parker, katteminner, strender, og graveplasser for hunder.

Når det gjelder nytt innhold som er tilgjengelig i The Sims 4: Katter og Hunder, det er rikelig med poteutskrifter og dyremessige objekter å se og tonnevis av nautiske striper, strandhatter, tilbehør for å perfeksjonere ethvert selvrespektivt hjem ved sjøen. Det er også matskåler, hundedører, senger og katteskrapstolper for å holde kjæledyrene dine lykkelige og mange andre nye gjenstander for at de skal samhandle med.

Lag ditt drømmedyr

The Sims 4: Cats & Dogs (PC) har forhåndsdefinert kjæledyrtilpasning. Opprette dine furrige venner føles mer intuitive og tilfredsstillende enn noen gang før! Med en rekke forskjellige raser å velge mellom, er det like enkelt å gjenskape kjæledyrene dine, så du velger rasen som passer best til dem og tilpasser seg hjertets innhold. Det er mange raser du kan velge mellom. De store hundene, små hundene og kattene. Det er mer eller mindre 120 hunderaser både små hunder og store hunder og 50 kattraser. Det er også et "bland rase" alternativ nå, hvor du kan blande to utvalgte raser. Hunder har 5 forskjellige typer stemmer som kan brukes på alle hunderaser.

Form ditt kjæledyrs personlighet ved å tilordne dem tre individuelle trekk og det er mange tilgjengelige å velge mellom. Fans av The Sims-serien vil bli begeistret for å høre at de mye elskede fargeskjemaene og mønstervalgene har gitt en velkommen retur. Det er også et utvalg av nye hår- og klæralternativer for dine Sims å nyte også. Til slutt kan du lage kattunger og valper rett fra "lage et kjæledyr" verktøy for første gang.

En rekke tilbehør antrekk for kjæledyrene dine.

Kjør kjæledyret ditt slik du liker det som The Sims 4: Cats & Dogs  inneholder mange kjæledyr antrekk! Gi dem kostymer, tilbehør og antrekk for å gå. Det er også en ny type plante: Catnip urter! Du kan kjøpe frøpakken fra datamaskinen og det finnes flere typer kattemynter. Catnips kan gis til katter for å påvirke deres oppførsel. Den vanlige kattematten vil gjøre dem umiddelbart hyper, napnip vil holde dem nede og lulle dem til å sove, madnip vil gjøre dem sint, og nuzzlenip vil gjøre dem munter.

Samhandle med kjæledyrene dine

Det er mange måter å samhandle med dyrevennene dine, inkludert et helt nytt sett med sosiale interaksjoner som trening, petting og spilling. Du kan også beordre, spørre, oppmuntre og motvirke dem til ikke å gjøre flere ting. Husk at kjæledyrene dine trenger å spise, sove, leke, bade, ødelegge, sosialisere og tisse akterdekk. Vær forsiktig med kjæledyrvennnen din fordi det er en sjanse for at kjæledyret ditt vil løpe bort og gå glipp av.

Oppdag en ny dyre trening ferdighet.

Økt "dyre trening" ferdigheter ved å lære kjæledyr, spesielt hunder, noen triks. Det er mange triks som kan læres, og hver tar en stund å bli lært av hunder. Når du har lært, kan du be dem om å gjøre et bestemt triks som de vil gjøre umiddelbart. Forbedre dyre trening ferdigheter ved å kjøpe noen hindringskurs for kjæledyrene dine. Med hindringsobjektene kan du nå trene både katter og hunder.

Veterinærvirksomheten

Start en veterinærkarriere som tilbyr den interaktive utfordringen med å gi helsepersonell til sårede og syke dyr. Først og fremst bør du vite at det å være veterinær betyr at du må eie en veterinærklinikk og drive sin virksomhet slik at den fungerer på samme måte som detaljhandel og restaurant.

Viktige funksjoner

 • Over 100 hunderaser og 40 + kattraser å velge mellom.
 • Opprett en kattunge eller en valp.
 • En helt ny plassering som heter Brindleton Bay: besøk 4 store distrikter fulle av mange attraksjoner.
 • En rekke nye gjenstander: møbler, kjæledyr tilbehør, møbler for kjæledyr, strandtilbehør.
 • Et kompleks veterinær karriere modus.
 • Ny, avansert dyre trening ferdighet.
 • Sosiale interaksjoner: kommando, kjæledyr, oppmuntre kjæledyret ditt.

The Sims 4: Katter Hunder (PC) for Origin plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Katter Og Hunder til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2017-11-09
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Ja
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Sims 4: Katter Og Hunder
Videoer The Sims 4: Katter Og Hunder