The Sims 4: Discover University

13solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
kr330,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4: Discover University (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.
Tips en venn

The Sims 4: Discover University

Hit bøkene og Vis din skole ånd i The Sims 4 Discover University Expansion Pack, der Sims melde deg på skolen, utforske Collegiate opplevelser, og nyte extracurricular aktiviteter. Ta klasser som setter Sims opp for suksess i ingeniørfag, utdanning eller jus karriere. Discover robotikk og ping-pong, pluss gjøre noen ugagn trekke narrestreker mot den rivaliserende skolen. Studer hardt, sov i, og høy-fem skolen maskot-bare sørg for å holde disse karakterene opp!

VIKTIGE FUNKSJONER

Bosette seg i skolen-Velkommen til Britechester! Begynn et nytt kapittel for simmen din når de melder seg inn i det historiske University Britechester eller det moderne Foxbury-instituttet. Bor i et dorm rom eller utenfor campus, utforske Britechester på en sykkel, tilbringe tid i student Commons, og har en studie sesjon på biblioteket. Heier på student kroppen på en skole ånd hendelse og slitasje skole farger for å vise simmenes stolthet.

Stay classy-Sims melde deg på University som piques deres interesse, å finne klasser i biologi, informatikk, kunsthistorie, og selv ondskap. Delta på en forelesning eller arbeid med semesteroppgaver og presentasjoner – jo mer simmene dine lærer, desto bedre vil de være i karrierer som undervisning, jus og ingeniørarbeid. Å gå til klasser eller blåse dem av vil påvirke simmenes karakterer, så tid ledelse er et must.

Møt, mingle og utforsk – hvordan simmene dine omfavner høyskole livet, er opp til dem. De kan studere hele natten for å fullføre lekser eller chill out og sove i. Og, med aktiviteter som juice Pong, sjonglering en fotball ball, og henger ut med romkamerater, ta en pause har aldri vært så gøy! I tillegg kan simmen din bli med i skolens organisasjoner som robotikk, debatt, kunst eller til og med et mystisk hemmelig samfunn. Som skoleåret utvikler seg, Sims bli deres beste selv og oppdage hvem de er ment å være.

Express Your campus Style-gjør simmenes plass koselig med dorm room dekor som reflekterer deres personlighet med objekter som plakater og et mini-kjøleskap. Deretter utvikle sin personlige stil på noen måte du velger-enten iført sen-for-klassen sweatpants eller deres beste selv slacks, det er alltid en måte å vise skolen ånd eller imponere en klassekamerat.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Discover University til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
Graphics: 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards
Memory: At least 4 GB RAM
Diskspace: At least 15 GB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games
System: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, or Windows 10
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Sims 4: Discover University