The Sims 4: Get Famous

The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Get Famous
Se video
2solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar {percentage}%kr
kr245,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4: Get Famous (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.
Tips en venn

The Sims 4: Get Famous (PC/Mac)

Den Sims 4 Get Famous er den sjette utvidelsespakken for livet-simulering videospill, den Sims 4. Den ble utviklet av Maxis og utgitt av Electronic Arts i 2018. Utvidelsen legger til nye kjendis-relaterte funksjoner, med de mest bemerkelsesverdige er omdømme og berømmelse systemer. Det introduserer også nye karrieremuligheter, ferdigheter, ambisjoner, NPCer, objekter, og til og med en hip-hop radiostasjon.

Bli en Famous skuespiller

Utvidelsespakken introduserer en ny type karriere. Fra nå av kan simmen din bli skuespiller. Hvis du vil at han skal lykkes og bli berømt, må du signere simmen din for en av de tilgjengelige byråene og forberede ham på den kommende auditions. Hjelpe ham øve sine linjer, ta vare på frisyre og kostyme, og deretter hodet til hovedsiden scenen. Jobb hardt for å låse opp nye karrieremuligheter, og kanskje en dag vil simmen din bli den neste Clint Eastwood.

I tillegg tenåringer kan nå også melde deg på den nye afterschool aktivitet, en drama klubb, som tillater dem å utføre lokalt og effektivt praktisere sine fungerende ferdigheter.


Tjen berømmelse og omdømme

De Sims 4: få Famous lar Sims tjene berømmelse og omdømme som låser opp nye typer interaksjoner og quirks. Simmen din starter med et nøytralt omdømme. Den kan endres ved å utføre bestemte handlinger foran andre. Omdømme kan være enten bra eller dårlig, og avhengig av handlingene simmene tar, på et tidspunkt vil han være i stand til enten vert veldedighetsorganisasjoner eller Lampoon parter.

Fame, derimot, lar simmene dine få berømmelse. Å få berømmelse krever at simmene dine samhandler med andre, selger eller publiserer sine verker, fullfører konserter i skuespillerkarrieren, eller bruker vitenskapelige oppfinnelser. Hver berømmelse rangerer din SIM med flere berømmelse poeng som kan brukes på berømmelse perks. Det er 21 perks totalt, men bare 10 poeng å vinne, så du må planlegge nøye hvilke du velger.

Ny berømmelse-tema objekter

Den Sims™ 4 få Famous introduserer flere nye objekter som skal anskaffes. Blant de mer interessante seg, er det verdt å nevne den bærbare Celestial Crystal Crown. Den kan lastes med krystaller du kan enten finne eller kjøpe. Hver krystall gir en bestemt midlertidig bonus som vil påvirke SIM iført kronen.

Utvidelsespakken legger også til elementer som gjør at simmene dine kan starte medieproduksjon, nemlig video-og musikk stasjonene samt strømme droner. Start streaming video og musikk for å få en betydelig mengde berømmelse eller laste opp opptakene og gjøre noen simoleoner på siden.

Gameplay

Denne utvidelsespakken innfører ingen vesentlige endringer i kjerne spillingen. I stedet fokuserer den på å legge til flere kjendis relaterte elementer og funksjoner for å gjøre spillet mer interessant og mangfoldig.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Get Famous til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Ja
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Sims 4: Get Famous
Videoer The Sims 4: Get Famous