The Sims 4: Get to Work

Spar kr 102 nå!
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Get to Work
Se Video
7solgt!
25% rabattkr399
kr297,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


The Sims 4: Get to Work leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av The Sims 4: Get to Work (PC / Mac) foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp The Sims 4: Get to Work (PC/Mac) fra kun 297kr

Sims 4 er allerede den fjerde rate i serien kjente best fra å være en perfekt simulator av hverdagen. Du lager din egen Sim (eller en hel familie), kjøper ditt første lille hjem og som en gjennomsnittlig person, prøver du å komme deg gjennom livet ditt hver dag. Det er forskjellige ting du må ta vare på. Bortsett fra typiske oppgaver som å gå på jobb, spise, ta vare på hygiene etc., er det også flere interessante elementer som du må fokusere på. Du må huske at hver Sim har forskjellig personlighet, ambisjoner og egenskaper.

Ikke bare de gir Sim med interessante buffs, men også før eller senere skal du gi deg en oppgave. For eksempel er det Sims med Animal affection. Takket være dette begynner de hvert forhold til et nytt dyr, til mye høyere verdi. På den annen side skjønner du imidlertid at huset ditt skal bli et ekte dyrehjem for å få mest mulig ut av dette. Takket være dette vet du at gameplayet i The Sims 4 er mye mer komplekst enn det kan se på første øyekast. Vær advart, før du begynner å spille The Sims 4, kommer du ikke til å innse hvor mange timer du skal bruke i Sims 4. Tror du at du vil være en god leder av en familie? Er du klar til å få barn eller bygge forhold til dine naboer?

Klubber venter på deg

Den interessante tingen om The Sims-serien er det faktum at hver ny DLC bringer noe interessant til det. Vanligvis et nytt element i mekanikken. Sims 4: Kom sammen er ikke annerledes i det hele tatt. Denne gangen er du utstyrt med klubber. Du kan bygge din egen klubb eller bli med de mest interessante klubbene du finner i byen. Når du lager din egen lille klubb, er du den som lager regler.

Du kan definere utseende av klubbmedlemmer eller tilpasse hangouten til klubben. Klubben selv kommer til å reflektere din personlighet. Husk at de som finner medlemmer til klubben din, kan være vanskelige. På den annen side kan du også bli med i den allerede eksisterende klubben som Paragons. I hver av disse klubbene skal du få forskjellige oppgaver å gjøre. Takket være dem vil du kunne vise at du er et hengivet medlem av ditt lille samfunn. Sosialisering med andre var aldri før så komplisert og interessant.

The Sims 4: Get Together (PC) for Origin plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen  gjelder en digital versjon av produktet.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Get to Work til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri The Sims 4: Get to Work
Videoer The Sims 4: Get to Work