The Sims 4: Livet i tropene

Spar kr 111 nå!
The Sims 4: Livet i tropene
The Sims 4: Livet i tropene
The Sims 4: Livet i tropene
The Sims 4: Livet i tropene
The Sims 4: Livet i tropene
The Sims 4: Livet i tropene
Se Video
27% rabattkr399
kr288,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


The Sims 4: Livet i tropene leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av The Sims 4: Livet i tropene (PC / Mac) foregår via Origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Løs inn aktiveringsnøkkel..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp The Sims 4: Livet i tropene (PC/Mac) fra kun 288kr

The Sims 4: Livet i tropene er en utvidelse til The Sims 4-spillet av Maxis. Island Living tillater spilleren å bosette sine Sims på en tropisk øy Sulani, hvor de kan tilbringe dager på aktiviteter som kanopadling og snorkling. Hvis de er heldige, kan de også møte en havfrue.

Gameplay

Island Living tilbyr flere nye aktiviteter for spillernes Simmer å delta i. Utvidelsen tilbyr en ny karrierevei og deltidsjobb, nye trekk og ambisjoner, nye tidsfordriv aktiviteter og mer, alle relatert til det tropiske paradiset som er Sulani.

  • Len deg tilbake og slapp av

Velkommen til Sulani, hvor sola skinner lys og nettene er helt chill. Sett seil på det glitrende vannet i din øy kano, svømme til ditt hjertes innhold, og utforske landskapet på en vannscooter. Bygg en spektakulær sand slott, fange noen stråler og selv møte en havfrue!

  • Pitch inn eller hjelp

Bli en verner, Rydd opp på strendene og se simmenes påvirkning på hele øya. Ta til bølgene i en fiske eller dykking karriere, eller bli en badevakt for å holde lokalbefolkningen trygt under solen. Ingen karriere? ingen fare! Simmene kan gjøre strøjobber eller fisk til neste måltid.

  • Delta i lokal kultur

Tradisjonen går dypt på Sulani, og simmene dine får oppleve alt det har å tilby. Fordyp simmene i deres nye livsstil ved å delta på en grill begivenhet, lære om lokal folklore, smake på tropiske delikatesser og prate med forfedre fra øya.

  • Rock øya Vibes

Kle simmene i tropiske klær inspirert av sol, sand og bølger. Eller, gir opp for vannaktiviteter som snorkling og svømming. Dekorer en rustikk oase med hjemme objekter og slapp av i Tiki baren. Alt er chill (unntatt for sporadisk solbrenthet) når det er Island Living.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Livet i tropene til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Origin-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Origin klient.
Bildegalleri The Sims 4: Livet i tropene
Videoer The Sims 4: Livet i tropene