The Sims 4

The Sims 4
The Sims 4
The Sims 4
The Sims 4
The Sims 4
The Sims 4
Se video
3350+solgt!
Populært!
Spar 46%kr425
kr229,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4 (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

The Sims 4

Dagliglivssimulatoren er tilbake for fjerde avdrag! Sims 4 er full av forbedringer og nye løsninger som gjør at dine Sims er enda mer relatable, unike og potensielt appalling på flere måter enn en, hvis du velger det. Se dem samhandle som du alltid gjorde: Som en velvillig gud som ikke er over potensielt dødelig ondskap!

Create-A-Sim

Opprette Sims i ditt eller et annet bilde har aldri vært så enkelt og så omfattende samtidig! Borte er dagene med ryddige skyveknapper som gjør på de kinnene i årevis. Klikk og dra kroppsdelen du vil ha justert og bare gjør det, ikke unødvendige mellommenn. Juster dine kreasjoners stiler for ulike aktiviteter, bestem hvordan de skal "snakke" og til og med gå. La dem se ut som de eier stedet med selvsikker swagger, eller vær så snooty i deres skritt som i deres stil. Ditt valg. Du kan gjøre et husholdning fullt av popkultur ikoner enklere enn noensinne.

Feels

Den største funksjonen til Sims 4 (PC) er de utvidede personlighetene dine vittløste kreasjoner. Tror du at egenskaper og ambisjoner var kule? Men nå er de ikke det viktigste som styrer dine Sims, annet enn din hånd. The Sims 4 bringer følelser inn i blandingen, og det forandrer alt. Din Sims 'følelser er mer enn bare nifty statusikoner. Se hvordan de tilgjengelige handlingene endres avhengig av Sims følelsesmessige tilstand! Finn en måte for en sint en å lufte, se en trist en trøstet. Mange, mange flere samspill venter på at du oppdager dem!

Bygg det, strekk det, krymp det

Hjemmebyggingsverktøy følger i Build A Sims fotspor. Lag hus med premade komponenter eller bygg hver vegg selv. Kjøp og bygg romene i drømmehuset ditt (eller en asyl, hvis du vil) med så mye personlig engasjement som du vil! Tror du et rom skal være større? Dra kantene og resten av huset vil justere tilsvarende, ikke noe problem. Er du redd for at en flom vil true din levebrød for Sims? Forutsatt at du ikke finner ideen tiltalende, kan du til enhver tid øke (eller senke) husets grunnlag, og ingen vil bat et øye. Du er en byggegud!

Multitasking

Føler du at det var rart at din Sim måtte legge ned alt for å åpne en dør med en hånd som likevel var ledig? Så gjorde alle andre! The Sims 4 lar dine små imitasjoner av levende liv å utføre flere handlinger samtidig for første gang i all evighet! Se etter som dine Sims oppnår toppene i multitasking. De kan spille mobile spill mens du bruker et toalett! Ha gruppekonferanser som det er ingenting! Åpne døren uten å slippe sine kopper, ryggsekker og alle jordiske vedlegg! De vokser opp så fort...

Viktige funksjoner

Maxis ' The Sims 4 tar en nærmere titt på psyker av kreasjonene enn franchisen har noen gang gjort i fortiden. Støttet av en intuitiv og fleksibel simgenerator, den utrolige enkelheten til å bygge et nytt hus og andre forbedringer, er Sims 4 et utmerket inngangspunkt i den berømte serien.

  • Fleksibel Sim-opprettelse - klikk, dra og slipp. Klassikerne jobber best. Strekk, krympe, skjære. Ingen glidebrytere: du har direkte kontroll.
  • Enkel konstruksjon - velg og snap ferdige rom til huset ditt og velg en stil, eller opprett dem fra bunnen av. Spillet gjør ikke dette valget for deg!
  • Følelser - nå kan du Sims få moodier enn noensinne, og du vil vite hvorfor. Hjelpe dem med å håndtere negative følelser, eller bruk positive til å gjøre gode ting med kontekstuelle følelsesbaserte spesielle handlinger.
  • To byer - bosette dine Sims i Willow Creek eller Oasis Springs, hver by med spillesteder og aktiviteter og nærliggende plot å ta over
  • Gå til denne måten - velg hvordan din Sim beveger seg, det er enda en måte å gjøre hver opprettelse unik

The Sims 4 (PC) for ORIGIN plattformen er et digitalt produkt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2014-09-04

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2014-09-01
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
Graphics: 128 MB VRAM - NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 10 GB HD
System: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8 / Windows 8.1
Språk NorwegianChineseCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 12TeenUSK 6SexViolence
Bildegalleri The Sims 4
Videoer The Sims 4