The Sims 4 Realm of Magic Game Pack

Spar kr 120 nå!
1solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet.
21% rabattkr568
kr448,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Origin


The Sims 4 Realm of Magic Game Pack leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av The Sims 4 Realm of Magic Game Pack foregår via origin. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på origin.

Hvordan aktivere via Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.

Kjøp The Sims 4 Realm of Magic Game Pack (PC) fra kun 448kr

OPPLEV NABOLAGET
En uvirkelig verden venter simmen din, og når du snubler over den hemmelige portalen, er det mystiske oppdagelser i hver eneste sving. Samhandle med Familiars, kastet staver på Sims rundt deg, og villig potions for venner og fiender.

LÆR HÅNDVERKET
Studer på klassiske læresetninger, få trolldomsaktige eksperter til å trene simmen din og bli Spellcaster ved å fullføre en søken. Samle og kaste formler for å gjøre Sims slåss, trylle mat, eller til og med gjøre andre til objekter. Lag drikke drikker for å gjøre Sims forelsket, fjerne uønskede forbannelser, eller leve evig!

BLI VIRKELIG KJENT
En eterisk kjent-eller beskytter-vil hjelpe simmen din til å bli Spellcaster de var forutbestemt til å være. Tilkall en drage, Fe, eller den velkjente som passer best til simmenes personlighet som en personlig vakt og gi den et kreativt navn.

DRESS FOR OVERNATURLIG SUKSESS
Kom i en ånd av trolldom med antrekk som passer simmene dine. Over-The-Top antrekk er kjele-Ready, mens en dempet Ensemble er perfekt for å kaste nye staver. Samle tryllestaver og feiekoster for å fullføre utseendet, og deretter dekorere rom med fortryllende gjenstander.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4 Realm of Magic Game Pack til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på origin-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned origin PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer origin klient.
Bildegalleri The Sims 4 Realm of Magic Game Pack