The Sims 4: Årstider

The Sims 4: Årstider
The Sims 4: Årstider
The Sims 4: Årstider
The Sims 4: Årstider
The Sims 4: Årstider
The Sims 4: Årstider
Se video
50+solgt!
DLCDette produktet krever grunnspillet
Spar 22%kr425
kr329,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Origin


The Sims 4: Årstider (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Origin.

Hvordan laste ned med Origin?

Aktivere spill på Origin

Origin

Key aktivering

1. Gå til: https://www.origin.com/nor/no-no/store/download.

Klikk "Last ned Origin" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Origin (PC/MAC)
2. Oppdrett en ny Origin bruker via applikasjonen deres

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord

(hvis du ikke har en bruker enda: kan du lage en på Origin.com).

3. Løs inn din kjøpte kode

På menyen til venstre trykk så "Innløs produktkode..."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Denne DLC pakken(Expansion Pakken) krever grunnspillet The Sims 4 aktivert på din Origin konto.
Tips en venn

The Sims 4: Årstider

The Sims 4 sesonger-ekspansjon

The Sims 4 vil få et helt nytt perspektiv med dette tillegget The Sims 4 Seasons. Å legge til vær og ferie feiringer vil svært påvirke simmenes liv og gjøre spillet mer spennende og utfordrende. Forbered simmene på ulike værforhold og feire ferier med dem!

I tillegg til The Sims 4-spillet tilbys vær og sesonger for å bli lagt til simmenes liv. Takket være at du kan spille ut hele året med ulike sesonger, ferier og spesielle dager. Du kan få mest mulig ut av ulike værforhold, det være seg regn eller skinne, snø eller stormer. Du kan også planlegge ferier med gaver, dekorasjoner og spesielle tradisjoner.

Opplev været og dens virkning

Det er fire fantastiske sesonger med stadig skiftende vær å fordype seg i og beundre. Det kan bli varm varmt eller Snøhvit, det kan være kraftig regn eller mildt solskinn. Klimaet er i endring, og det gjør livet til simmene. Været påvirker deres vaner og aktiviteter. Den har til og med innflytelse på deres forhold og valg i livet. Spilleren kan kontrollere dem alle: Bestem deg for tordenvær eller sol. Du kan gå langs sesongen eller hoppe mellom dem. Forskjellig Vær krever forskjellige klær. Du må sørge for at simmene dine er skikkelig kledd for forhold utenfor. Ellers kan de fryse i hjel eller overopphetes.

Ha det gøy i hver sesong

Hver sesong har ulike utendørs og innendørs aktiviteter. Simmene kan bli underholdt avhengig av været. Lyst til å bygge en snømann? Gjør det snø. Lyst til å skøyte? Gå videre til vinteren. Drømmer du om å hoppe i dammen? Velg regn. Tenker på å ta en svømmetur? Du trenger bare å flytte til sommeren og simmene kan svømme i barnebassenget. Hva med høsting? Det er tid for det i høst. Så vel som for å spille med barn i blader. For ferier i ulike sesonger kan du tilberede hjemmelagde dekorasjoner eller gaver.

Feir spesielle dager og helligdager

Hver sesong har sine spesielle dager: nyttårsaften, kjærlighets dag, Winterfest og mer. Det er dekorasjoner egnet for hver ferie som vil hjelpe vedta tradisjoner og spesielle Vibe. Du kan arrangere en dato for dem, fest eller et familie møte avhengig av anledningen. Det er opp til deg hvordan simmene skal feire ferien. Simmene dine vil telle ned dagene til deres favoritt ferier.

Bli Gartner

Ulike sesonger bringer også nye yrke muligheter. Nå kan du gjøre simmene dine til gartner, blomster designer eller botaniker. Takket være blomster som vokser ute om våren og sommeren, kan simmene ha mye arbeid på hendene. Dyrke planter, lage buketter eller analysere hvordan ting vokse til å skrive analytiske papirer. Lås opp nye talenter på simmene ved å mestre de nye ferdighetene deres, gi dem helt nye antrekk som passer til jobb og verktøy som gjelder for hagearbeid.

The Sims 4 årstider funksjoner

Det er et tillegg til The Sims 4-spillet, som bare fungerer med det grunnleggende spillet. Det har værforhold, ferier og nye aktiviteter som følger med dem. Gjenopplev hele året med vår, sommer, høst og vinter. Feire nyttårsaften, kjærlighets dag, Harvest Day og Winterfest. Det er nye gjenstander, verktøy, antrekk, håndlagde dekorasjoner, møbler og mer. Dessuten er listen over karrierer utvidet med de som er knyttet til planter. Det er masse nye innendørs og utendørsaktiviteter koblet til fire sesonger og helligdager.

Simmene kan utvikle nye talenter og ferdigheter. The Sims 4 årstider kan kun spilles i enkeltspillermodus. Årstidene kan tilpasses når det gjelder tid: du kan sette dem til syv, fjorten eller tretti dager. Det betyr at du kan hoppe raskt gjennom vinteren hvis du ikke liker det og nyte lengre sommer hvis du ønsker det. Atmosfæren, klimaet, grafikken er strengt justert til hver sesong. Du kan nesten føle den brennende varmen eller frysing kaldt gjennom skjermen som utsiden og innsiden verden raskt endres sammen med sesongen. Det er en funksjon for å legge til en personlig ferie i simmenes kalender.

DLC-informasjonen til The Sims 4 sesonger

Dette er tillegg til Sims 4 spill utgitt av Electronic Arts og utviklet av Maxis og The Sims Studio. For å spille spillet må spilleren ha en grunnleggende versjon av The Sims 4. 

Viktige funksjoner

 • Tillegg til Sims 4
 • Ulike sesonger med været påvirker simmenes liv
 • Nye aktiviteter for å matche sesongen eller været
 • Feiring av helligdager og spesielle dager som elsker dag, nyttårsaften, Harvest fest eller Winterfest
 • Nye klær, verktøy, møbler, dekorasjoner og mer
 • Nye yrker som Gartner eller floral designer
 • Nye ferdigheter for å utvikle
 • Modus for én spiller.

The Sims 4 sesonger (PC) for Origin-plattformen er et digital nedlasting produkt. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-06-22

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Sims 4: Årstider til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Origin-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-06-21
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Origin
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
Graphics: NVIDIA GeForce 6600, ATI Radeon X1300, Intel GMA X4500
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 15 GB
System: 64 Bit Required. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, or Windows 10
Språk NorwegianDutchEnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanPolishPortugueseRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Sims 4: Årstider
Videoer The Sims 4: Årstider