The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition

0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
kr260,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på GOG.com


The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på GOG.com.

Hvordan laste ned med GOG.com?

Aktiver spill på GOG.Com

Gog

Nøkkel Aktivering

1. Logg på GOG-kontoen din.
2. Gå til: https://www.gog.com/redeem.
3. Skriv inn koden du har mottatt fra bestillingen din, og klikk på den grønne "Fortsett"-knappen.
4. Klikk på den grønne "Fortsett"-knappen for å gå til det siste trinnet.
5. Spillet skal nå være i GOG-biblioteket ditt.
 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
Tips en venn

The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition

Spilleren er Geralt av Rivia, en profesjonell monster slayer, en hekse. Geralt var viklet inn i den politiske uroen som oppslukte Temeria, og bidro til å kvele opprøret til Flaming rose-ordenen. Kort tid etter reddet han kong Foltests liv da monarken ble angrepet av en hekselignende snikmorder. Han fortsetter å beskytte kongen, og tjener som sin livvakt som Foltest forsøker å bringe fred til sitt rike. Ordenens siste bastioner har gitt etter for den kongelige hæren, men enda en oppgave gjenstår - Baronesse La Valette kunngjorde hennes løsrivelse fra riket, og hennes festning må tas. En måned etter attentatet står Foltests hærer ved porten til La Valette slott og forbereder seg på et siste angrep. Likevel, ved Foltests side, er Geralt blant dem, ute av stand til å begynne sin personlige søken etter å oppdage den mystiske snikmorderens opprinnelse og identitet ...

Takket være den nye, ultramoderne REDengine, har The Witcher 2: Assassins of Kings både vakker grafikk og sofistikert mekanikk i spillet, og trekker spillere inn i den mest livlige og troverdige verden noensinne laget i et videospill.

The Witcher 2 definerer nye standarder for realistisk, ikke-lineær spillfortelling, og spinner en moden, tankevekkende historie for å produsere en av de mest komplekse og unike rollespillene som noensinne er utgitt på PC. I tillegg til sin episke historie, har spillet et komplekst kampsystem som unikt kombinerer dynamisk handling og taktisk dybde.

 • Sammenlignet med den første prisbelønte PC-utgivelsen, har Enhanced Edition mye nytt og spennende innhold:
 • Flere timer med spilling: Nye store eventyr satt i tidligere usynlige steder, utvide historien og introdusere nye figurer, mysterier og monstre.
 • Nytt spillintroduksjon og filmatiske: Alle nye animasjoner og klipp scener, inkludert en ny, tre og et halvt minutt pre-gjengitt filmatisk skildrer drapet på kong Demavend av Aedirn.
 • AFTA Award-vinner og Oscar-nominerte Tomasz Baginski bringer denne viktige historiske begivenheten til liv, og setter scenen for historien som fortelles i The Witcher 2.
 • Alle de oppdaterte nedlastbare innholdet og forbedringene som ble introdusert i 2.0-versjonen av PC-spillet, inkludert:
  Arena Mode – en arkademodus som gjør det mulig for spillere å kjempe mot endeløse bølger av fiender og teste sine kampferdigheter.
 • Spillere kan dele resultatene sine med vennene sine ved å laste opp høy score til forumene eller til Facebook.
 • Et nytt, omfattende opplæringssystem - gjør at spillere kan gradvis og jevnt nedsenkes i spillverdenen og Geralts eventyr.
 • Mørk modus – et vanskelighetsnivå designet for hardcore spillere, med unike mørke-tema elementer. På dette vanskelighetsgraden legges det enda større vekt på kampforberedelser, defensive manøvrer og opportunistisk angrep.
 • Det offisielle lydsporet i MP3-format.
 • World Map - Et kart over spillets verden.
 • Quest Handbook - The Witcher 2 quest håndbok for både nybegynnere og erfarne rollespill fans.
 • Game Manual - En regelbok og grensesnitt forklaring for å hjelpe deg å komme i gang.
 • Digital Tegneserie - Grunner til statlig tegneserie
Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på GOG-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2018-01-01
Online spill:-
Aktiveres hos: GOG
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel 2.2 GHz Dual-Core or AMD 2.5 GHz Dual-Core
Graphics: GeForce 8800 (512 MB) or Radeon HD3850 (512 MB). Resolution: 1280x720.
Memory: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
System: Windows XP/Vista/7
Språk EnglishGermanFrenchItalianPolishCzechSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition